Marram Co – voor iedereen en in elk verhaal

De scheerzepen van Marram Co zijn er niet alleen voor je scheerbeurt. Ze bezitten eigenschappen die het dagelijkse ritueel van een moetje naar een belevenis tillen. Deze scheerzepen voeden je emoties en vullen je gevoel aan – geruststelling, genegenheid, verlangen, en pure lust. Marram Co scheerproducten passen bij iedereen, bij elk gevoel – op ieder moment en in elk verhaal.

 

Marram Co - The Morning After

 

Chapter I

Power Up

De wekker gaat. Het is niet eens zo heel vroeg maar je hebt slecht geslapen. Je bed is heerlijk warm en het enige dat je ervan weerhoudt om er de hele dag in te blijven liggen, is het feit dat je straks een afspraak hebt. Een hele belangrijke. De gedachte aan koffie motiveert je uiteindelijk om de dekens van je af te gooien; de geur van koffie start je interne motor op als een diesel. Wat je nu even nodig hebt, is een goede Power Up om de dag te beginnen.

Power Up scheercrème – voor als je wel even een kickstart kunt gebruiken. De karakterbepalende ingrediënten zijn pepermunt (verkoelend en antibacterieel), citroengras (zuiverend en verkwikkend) en lavendel (kalmerend, opbeurend en balancerend).

 

Marram Co It's Cold

 

Chapter II

It’s Cold

Het was onder de lakens toch beduidend warmer dan het buiten is. Sterker nog, het is gewoon koud. Je deed je balkondeur even open om de temperatuur te polsen. Adem condenseert vluchtig in de kille lucht. Het oordeel is unaniem: straks een jas aan. Die beschermt je tegen de kou en houdt je warm.

It’s Cold scheercrème – jouw comfort en bescherming in de kou. De karakterbepalende ingrediënten zijn gember (opwarmend en verkwikkend), ravensara (verkwikkend en opent luchtwegen), en zoete sinaasappel en mandarijn (verfrissen en stimuleren het immuunsysteem).

 

Marram Co You've Got This

 

Chapter III

You’ve Got This

Je bent onderweg en zenuwachtig. Je hebt gekeken welke metro je moet hebben, waar je uit moet stappen, en hoe je moet lopen. Het is koud en je bent niet in jouw vertrouwde deel van de stad. Je hebt een belangrijk sollicitatiegesprek voor de boeg vandaag, en door de zenuwen ben je niet op je gemak. Niet veel mensen weten dat je nu dit gesprek hebt, behalve je moeder natuurlijk. Terwijl je in de metro zit voel je je telefoon trillen. Appje van mam. “You’ve got this.”

You’ve Got This scheercrème – voor als je even een opkikker nodig hebt. De karakterbepalende ingrediënten zijn dennennaald en spar (versnellen het aanmaken van nieuwe huidcellen), patchouli (hydrateert) en copaiba-balsem (helpt weefsel herstellen). 

 

Marram Co Time Out

 

Chapter IV

Time Out

Allemaal voor niets, die zenuwen. Als jouw sollicitatiegesprek een honkbalwedstrijd was, was dit een home-run. Of een hattrick in de voetbalsport. ‘We bellen je snel’, zeiden ze terwijl je je beste glimlach opzette, eentje die ontdaan was van alle stress en nervositeit. Tijd om het te gaan vieren! Knorrend stemt je maag daarmee in. Even een time out, even lekker een hapje eten.

Time Out scheercrème – een moment van rust, helemaal van jou. De karakterbepalende ingrediënten van de Time Out scheercrème zijn kardemom (verfrissend en mentale stabiliteit), basilicum (antibacterieel en bestrijdt razorburn) en tijm (verlaagt bloeddruk en versterkt immuunsysteem). 

 

Marram Co Time Out

 

Chapter V

Night Out

Buiten wordt de middag avond en de avond nacht. Er staat een heerlijke burger voor je neus. Je zit aan je tweede biertje, je stropdas heb je al weggestopt in je tas. Je wordt losser, knoopt gesprekken aan. Aan de andere kant van de bar zit een dame die na lang uitnodigend te hebben gekeken je zonder worden heeft duidelijk gemaakt dat je best op de barkruk naast haar mag komen zitten. Maar als jij even later terugkomt van het toilet, loopt ze met haar telefoon aan haar oor de deur uit. Ze kijkt nog even om, maar dat vluchtige oogcontact is genoeg om jou ook in beweging te krijgen. Dit is immers jóuw avond uit.

Night Out scheercrème – voor als je je goed voelt en de handrem er voor een avondje af wilt gooien. De karakterbepalende ingrediënten zijn jeneverbes (kalmerend, rustgevend en verfrissend), bloedsinaasappel (euforisch) en eucalyptus (verfrissend en antiseptisch).

 

Marram Co You Might Get Lucky

 

Chapter VI

You Might Get Lucky

Je hoeft niet lang te zoeken. Ze loopt met vriendinnen de discotheek om de hoek binnen. Het is er broeierig warm. De muziek leidt je door de zaal heen en schudt je lichaam los. Als je aan de bar wat bestelt zie je haar eindelijk staan, en zij jou ook. Snel daarna heb je haar in het uitzinnige publiek gevonden. Ze neemt je mee in haar dans. Later vinden jullie lippen elkaar. Biertjes, zoenen, dansjes, omhelzingen, lachjes, knipogen – je raakt de tel kwijt. Dit zou zomaar eens een héle goede avond kunnen worden.

You Might Get Lucky scheercrème – soms moet je niet wachten maar het heft in eigen hand nemen. De karakterbepalende ingrediënten van de Power Up scheercrème zijn kardemom (verfrissend en mentale stabiliteit), mandarijn (kalmerend van geest en zuiverend van huid) en Ylang Ylang (ontspannend, prikkelend en stimulerend).

 

Marram Co The Morning After

 

Chapter VII

The Morning After

Het eerste licht doet pijn in je ogen. Alsof er naalden in gestoken worden sluit je ze weer. Ondertussen ben je naarstig op zoek naar de puzzelstukken die je kunnen vertellen wat er zich gisteren nog afgespeeld heeft nadat alles op zwart ging. De lichamelijke schade lijkt beperkt – hoofdpijn is aanwezig, maar te overzien. Maar wat er zich in je bed heeft afgespeeld is een raadsel. Ben je alleen naar huis gekomen of niet? Het telefoonnummer op je nachtkastje – heeft ze dat gisteren geschreven voordat jullie afscheid namen, of zojuist toen ze uit bed sloop voordat jij wakker was? 

The Morning After scheercrème – voor ochtenden die beter overgeslagen kunnen worden. De karakterbepalende ingrediënten zijn jeneverbes (kalmerend, rustgevend en verfrissend), bloedsinaasappel (euforisch gevoel) en eucalyptus (verfrissend en antiseptisch).

 

Marram Co Wake Up Call

 

Chapter VIII

Wake Up Call 

Vandaag hoef je helemaal niets, gelukkig maar. Totdat een geluid je uit je dagdroom helpt. Je komt er achter dat het geluid wel wat weg heeft van je ringtone. Sterker nog, het ís je ringtone. Je kijkt opzij en ziet dat je telefoondisplay oplicht. Iemand belt je. Is het je potentiele nieuwe werkgever of de vrouw van gisteren?

Wake Up Call scheercrème – een goed begin van de dag. De karakterbepalende ingrediënten zijn vetiver (kalmerend en rustgevend), laurierblad (verhelderend en verbetert waarnemingsvermogen) en limoen (verfrissend en verkwikkend).

 

Marram Co scheercrème-collectie

 

De Marram Shave – ervaar het zelf

De Marram Shave is een bijzonder comfortabele scheerervaring: alleen de beste, natuurlijke ingrediënten worden gebruikt voor deze scheerproducten. Marram Co vindt het belangrijk dat de scheercrèmes geschikt zijn voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Ze zijn vrij van schadelijke chemicaliën, additieven en parfums. Dit zijn zaken die het verschil maken. Ook voor jouw huid.

Ervaar de Marram Shave nu zelf middels deze verfrissende en karaktervolle scheercremes. Om het je makkelijker te maken om te kiezen kun je tot en met 23 augustus profiteren van onze weekaanbieding: 25% korting op alle scheercréme-tubes van reisformaat (20 ml). Probeer het zelf en maak met Marram Co jouw eigen verhaal.