Razorpit scheermesreiniger voor schone en scherpe scheermesjes

Een gladder scheerresultaat, minder huidirritatie en voordelig scheren? Al 600.000 mensen hebben het wereldwijd al ervaren, jij nog niet?

De Razorpit: Award winnaar in de FHM Grooming Awards 2011

Op het gebied van je persoonlijke verzorging zijn scheermesjes misschien wel de grootste kostenpost. Iedere week je dure scheermesje vervangen omdat het onaangenaam trekt, irritatie geef en bot aanvoelt? Met de Razorpit behoort dit probleem tot het verleden. Je reinigt namelijk telkens na het scheren op een eenvoudige wijze je scheermesje én bespaart vele euro’s op scheerkosten.

Door het mesje in tegengestelde richting over de Razorpit te duwen, haal je eenvoudig alle vuiligheid van je scheermes. In veel gevallen is je mesje namelijk niet bot, maar vol geslipt met dode huidcellen, zeep- en haarresten. Ook blijven er na elke scheerbeurt microscopisch kleine deeltjes, zoals huidresten en huidvetten, kalk en keratine achter op je mesje. Dit zorgt ervoor dat de snede – het scherpe gedeelte van uw scheermesjes – al snel bot aan gaan voelen.

De Razorpit is een snelle scheermesjesreiniger die voor schone en scherpe scheermesjes zorgt. Je mesje scheert weer als nieuw.

De Razorpit Slide scheermesreiniger is te verkijgen bij Scheersalon.nl!

Scheersalon informatie - De Razorpit

Hoe werkt het?

De werkzame toplaag van de Razorpit is gemaakt van zeer stroef rubber dat dezelfde veerkracht heeft als de huid. Hierdoor komen de mesjes optimaal in aanraking met het gepatenteerde rubber oppervlak met een unieke wrijvende werking om de mesjes te reinigen. Je volgende scheerbeurt ervaar je weer de scherpte en het comfort van een nieuw scheermesje.

Hoe gebruik je het?

Het gebruik van de Razorpit is heel eenvoudig. Breng na het scheren een beetje scheerschuim met de kwast of vanuit de spuitbus aan op het strijkoppervlak. Hiermee maak je het mogelijk je mesje vloeiend over het rubber te kunnen bewegen. Spoel eerst je mes schoon onder de kraan zodat de zeep- en haarresten verwijderd zijn. Nu is het een kwestie van het mesje zo’n 5 keer tegen de scheerrichting in, in de richting van de op de Razorpit aangebrachte pijl over de Razorpit te halen. Spoel na gebruik de Razorpit en je mes schoon. Je zult merken dat het scheermes tot wel 6x langer scherp blijft. Het aanschafbedrag van de Razorpit verdien je dan ook al snel terug.

Het gebruik in 3 simpele stappen:

Scheersalon informatie - De Razorpit - Gebruik Razorpit