Kerstcadeau voor haar - de leukste cadeaus voor vrouwen!

Kestcadeaus voor vrouwen bij Scheersalon

Bij Scheersalon vind je het leukste kerstcadeau voor vrouwen

Ga direct naar de volgende kerstcadeaus voor vrouwen:

De beste kerstcadeaus voor vrouwen

It’s the most wonderful time of the year! Kerstmis is ieder jaar een bijzondere tijd die je doorbrengt in goed gezelschap, met goed eten en drinken, en met een aantal pakjes onder de boom. Vind jij het moeilijk om voor jouw vriendin of vrouw een geschikt cadeau te vinden? Wij hebben kerstcadeau inspiratie voor vrouwen op een rijtje gezet. Dan kun je op tijd bestellen in de zekerheid dat jouw cadeau op tijd binnen is en dat het in de smaak zal vallen.

Kerst dames cadeausets

Een cadeauset is eigenlijk meerdere cadeaus in één – iedere set is samengesteld uit net weer wat andere producten met een eigen beleving. In ons assortiment vind je leuke en gevarieerde cadeausets van vooraanstaande merken zoals Claus Porto en Acqua di Parma.

Een paar bijzondere geschenken willen we even uitlichten. Als eerste zijn dat twee mooie sets die naast hoogwaardige Claus Porto-zeep ook een soap dish bevatten. Heb je je ooit afgevraagd hoe je zeep bewaart in de badkamer? Zo dus! Is jouw partner kieskeurig als het gaat om geurbeleving? Dan heeft Claus Porto ook een mooie giftset met parfumtesters en diverse gift boxes met zepen, telkens in een aantrekkelijke verpakking. 

Van sommige sets – zoals de hiernaast afgebeelde exclusieve XMas - lijn van Acqua di Parma – hebben we slechts een beperkte voorraad omdat dit een tijdelijk product is, dus wees er snel bij als er iets bij zit dat je aanspreekt!

Vrouwen Cadeauset

Kerstcadeau damesgeur

Jouw partner besteed graag aandacht aan haar persoonlijke verzorging; het hele jaar door, maar met de feestdagen net een beetje meer. Jij kunt daar een positieve bijdrage aan leveren door haar te verrassen met een nieuw onderscheidend parfum. Wij hebben een selectie gemaakt van aantrekkelijke unisex geuren en vrouwelijke geuren. Zo zijn de Agua di Colonia-geuren uit bovengenoemde giftset ook los verkrijgbaar – voor als je weet wat jouw partner wil, of als je haar wilt verrassen. Want ook daar lenen de kerstdagen zich voor. 

Neem zelf een kijkje en ontdek dé geur voor jouw partner hier. Maar wees gewaarschuwd – sommige van deze geuren zijn zó verleidelijk dat je moet opletten dat jouw partner je niet betrapt terwijl jij de geur stiekem draagt.

Vrouwen Damesgeur

Claus Porto zepen

De zepen van Claus Porto zijn een unieke combinatie van functionaliteit en vormgeving. De meeste handzepen worden geleverd in een weinig inspirerende verpakking. Daar moet het Portugese Claus Porto niets van weten! Deze ambachtelijke zeepproducent heeft een decennialange traditie van hoogwaardige zepen én uitmuntend verpakkingsontwerp. 

De zepen van Claus Porto zijn ongekend fijn in gebruik en bovendien misstaat hun aansprekende verpakking nergens. Elke zeep is uniek op zijn eigen manier – een onderscheidende geurbeleving en een aantrekkelijk design. De gemeenschappelijke deler is echter unaniem; een rijk en romig schuimende zeep. Je handen wassen was nog nooit zo'n beleving!

Vrouwen Zepen CP

Safety razor vrouwen

Steeds meer vrouwen ervaren de voordelen en het comfort van authentieke scheermessen in plaats van de welbekende, dure cartridge-systemen. Wij adviseren het gebruik van de safety razor – een gebruiksvriendelijk scheermes dat gebruik maakt van de verwisselbare double edge blades. Een safety razor is daarom een verrassend geschikt cadeau voor jouw partner. Wanneer ze het gemak en comfort van deze klassieke scheerbeleving ervaart zal ze nooit meer anders willen. 

Omdat de vrouwenhuid in de regel delicater is dan de mannenhuid is het ook verstandig om het scheermateriaal daarop aan te passen. Onze selectie safety razors reflecteert dat alvast. Kies daarbij voor milde verwisselbare scheermesjes en je geeft dit jaar een cadeau dat garant staat voor jaren scheerplezier. 

Vrouwen Safety Razor

Scheerkwast kerstcadeau vrouwen

Ga je dit jaar voor een werkelijk onvergetelijk cadeau? Kies dan naast een safety razor ook voor een scheerkwast. Alleen daarmee kun je echt een ultieme scheerbeurt ervaren. Met een scheerkwast creëer je namelijk in een handomdraai een rijk en romig scheerschuim, ook direct op de huid! Met een scheerkwast kun je scheerschuim ook direct op de juiste plek aanbrengen. 

Uiteraard mag een milde scheerzeep daarbij niet ontbreken – wij hebben een selectie gemaakt van zepen die mild van karakter zijn en daardoor erg vriendelijk voor de vrouwelijke huid. Je vind daar ook scheerzeep in een handige tube of spuitflacon, die ook zonder scheerkwast te gebruiken zijn. Een goede optie wanneer je voorzichtig wilt beginnen (en jezelf ervan wilt verzekeren dat je voor de volgende gelegenheid ook alvast een cadeau weet).

Scheerkwast Vrouwen

Lifestyle – leuk kerstcadeau vrouw

De beste cadeaus zijn de geschenken die langdurig plezier brengen. Wij geloven dat de producten op onze lifestyle-pagina precies dat zijn – the gift that keeps on giving! Zo zorgen diffusers voor een subtiel maar onmiskenbaar aroma in de ruimte waarin ze geplaatst zijn. Geurkaarsen doen hetzelfde, maar treden iets meer naar de voorgrond. Ook wanneer de vlam gedoofd is blijft je woonkamer nog lang gehuld in het subtiele aroma van deze geurkaars. 

Zowel de diffusers als de geurkaars zijn ideaal voor als met de feestdagen het gourmetstel tevoorschijn komt en je de volgende dag geen last meer wilt hebben van die geurtjes. Waar je ook voor kiest, de diffusers en geurkaarsen van Claus Porto zijn een aanwinst voor jouw woonkamer.

Vrouwen Lifestyle

Tijd voor haar – wellness-producten

Iedereen heeft wel eens tijd voor zichzelf nodig. Wanneer je de producten van Officina Artigiana gebruikt kun je die tijd ook makkelijker nemen voor jezelf. Soms is dat het beste cadeau; iets om het voornemen meer tijd te nemen voor je persoonlijke verzorging te vergemakkelijken.

De producten van Officina Artigiana bieden een hoge mate van verzorging; voor het gezond houden van jouw huid, maar ook om specifieke klachten aan te pakken. We nodigen je uit om je eens te verdiepen in deze producten en hun stuk voor stuk bijzondere werkingen. Wij adviseren je graag als je zelf moeite hebt met het maken van je keuze. 

Welness Vrouwen

Hulp nodig?

Onze goede adviezen ten spijt, we kunnen het begrijpen als je ondanks deze cadeautips wellicht nog specifieke raad wilt inwinnen. Wij staan graag klaar voor al jouw vragen!