Atto Primo

"Atto Primo, The Barber's Brush" 

Atto Primo, gevestigd in het Italiaanse Le Marche, vindt zijn start in het voorjaar van 2016. Zowel de herontdekking van en toenemende waardering voor het authentieke scheren in de stoel bij de barbier, alsmede het authentieke scheren thuis, waren de stimulansen voor het ontstaan van dit bedrijf. Het team van Atto Primo bestaat uit een groep jonge Italiaanse ontwerpers gedreven om de natscheer-beleving te perfectioneren met de kennis en mogelijkheden van hedendaagse technologie.

Dat de huidige authentieke scheerkwasten goed presteren, staat voor dit jonge team vast. Hun onderzoeken onder de intensieve gebruikers van de scheerkwast leverden echter veel bruikbare feedback op. Beladen met deze onderzoeksresultaten startten zij met de ontwikkeling van een reeks scheerkwasten met een nieuwe, ergonomische vorm, gebruik makend van innovatieve materialen en technieken.

Atto Primo

De officiële debuut van Atto Primo kwam eind 2016 op de International Barber Convention in Rome. In samenspraak met een team van barbers en industriële experts in verschillende divisies bleek dat deze nieuwe inzichten te verwezenlijken waren. Het eerste resultaat is een serie van drie nieuwe scheerkwasten, ontwikkeld voor een perfecte voorbereiding op de dagelijkse scheerbeurt – l’Atto Primo, ofwel de eerste handeling van de man. Na de succesvolle lancering kunnen we allemaal kennis maken met Atto Primo Gold, Atto Primo Silver en Atto Primo Black – ontwikkeld met de technologische mogelijkheden anno nu. 
Tegelijk met de lancering van deze nieuwe scheerkwasten wordt een vergeten concept opnieuw geïntroduceerd; de persoonlijke scheerkwast bij jouw barbier. Atto Primo biedt barbiers en herenkappers de mogelijkheid scheerkwasten te personaliseren voor jouw persoonlijke scheerbeleving. Deze kwasten worden in speciaal daarvoor ontwikkelde bewaarsystemen opgeborgen. De nieuw ontworpen plexiglas kokers hebben een optimale luchtcirculatie. Zo is jouw Atto Primo scheerkwast hygiënisch opgeslagen voor jouw volgende authentieke barbers shave.

Bekijk hier ons volledig assortiment Atto Primo producten.
Wat vindt onze Jeroen van dit product?
Merknaam:
Atto Primo
Land:Italië
Stad:Rome
Sinds:2016
Producten:Scheerkwasten

Wat vindt onze Jeroen van dit product?