Scheermonnik

"Ambachtelijke scheerzeep van Hollandse bodem" 

Tot 2016 bestond er in Nederland nog geen ambachtelijk geproduceerde scheerzeep. Na enkele jaren intensief speurwerk, testen en inspiratie opdoen was daar de Scheermonnik scheerzeep-formule.

Delft bleek op meerdere manieren een inspiratiebron te zijn geweest; niet alleen met het beeldmerk van de Grote Kerk vastgelegd in het logo en de verpakkingen, maar ook hoe de verschillende zepen hun naam kregen. Zo werd de eerste zeep ‘Delfts Wit’ genoemd, naar het minder bekende witte porselein; ‘Delftse Donderslag’ dankt zijn naam aan een intense eerste nasale impressie die het achterlaat.

Na twee jaar droeg grondlegger Ron Valeri het stokje over aan Henri van Gool. Beiden bezitten het onvervalste vermogen om topkwaliteit neer te zetten met ambachtelijke producten die op kleine schaal geproduceerd worden. Iedere batch scheerzeep is weer uniek; het bijzondere resultaat van een handmatig proces. Daarnaast ontbreekt het Henri niet aan ambitie – zijn streven is om Scheermonnik uit te bouwen zonder in te boeten aan de unieke waarden die het bedrijf gevormd hebben.

Scheermonnik werkt alleen met de beste grondstoffen die functioneel zijn voor de scheerzeep en het daaruit voortvloeiende scheerschuim. Daardoor is iedere scheerbeurt weer genieten; een weldadige en relaxte scheerervaring!

Wat vindt onze Jeroen van dit product?
Merknaam: Scheermonnik
Land: Nederland
Stad:Bergen
Sinds:2016
Producten:Verzorgingsproducten

Wat vindt onze Jeroen van dit product?