Ralf Aust Informatie

Ralf Aust

Ralf Aust, met liefde voor het vak

Ralf Aust is een van de weinige overgebleven producenten van ambachtelijk geproduceerde authentieke open scheermessen in Solingen. Als ambachtsman uit hart en ziel heeft hij zich vanaf zijn 15e bekwaamd in de vaardigheden waar de regio Solingen om bekend staat:
“Het produceren van hoogwaardige kwaliteitsmessen”.

Na de pensionering van zijn schoonvader besloot hij de familietraditie voort te zetten. Hij nam na vele jaren trouwe dienst afscheid van zijn werkgever om zich op 50 - jarige leeftijd met zijn – van zijn schoonvader verkregen – klassieke machinepark toe te leggen op de traditionele productie van topkwaliteit open scheermessen.

 Ralf Aust is zoals men noemt een „Einzelkämpfer“. Trots op de complimenten van zijn klanten en met liefde voor het vak bewerkt hij de gesmede koolstofstalen en roestvrijstalen “Rohlingen” in 60 - tot 80 stappen tot hoogwaardige eindproducten. De Ralf Aust open scheermessen, geproduceerd met zichtbaar en merkbare liefde voor het vak.

Geinteresseerd? Bekijk hier onze Ralf Aust scheermessen.

 

Ralf Aust productie

 

Ralf Aust Duitsland

 

Ralf Aust Logo

Merknaam: Ralf Aust
Land: Duitsland
Stad: Solingen
Sinds: 1940
Producten: Open scheermessen
  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.