Movember

 
Scheersalon Movember aktie

Graag leveren wij als Scheersalon een bijdrage aan deze actie.
Scheersalon helpt je tijdens de Movember maand door 10% korting op alle snor- en baardverzorgingsproducten te geven. Daarbij doneert Scheersalon 5% van de omzet in alle snor- en baardverzorgingsproducten gerealiseerd in de maand november, aan stichting Movember Foundation. (Geldig van 1 t/m 30 November)

 

Wat is movember…

 

De naam Movember Is geboren uit de combinatie 'moustache' (snor) en ‘november’. Movember is sinds 2003 een jaarlijks terugkerend evenement om aandacht te vragen voor prostaatkanker en teelbalkanker. Dit doet de stichting Movember Foundation door mannen te vragen gedurende de maand november hun snor laten staan om zo aandacht te vragen en fondsen te werven voor het goede doel.

De Movember Foundation financiert ruim 800 onderzoeksprojecten over de hele wereld. Het Wereldwijd Wetenschappelijk Comité (GSC) komt jaarlijks bijeen om ontwikkelingen in het kankeronderzoek te bespreken en te bepalen waar het beschikbare geld heen gaat. Het GSC wil voorkomen dat onderzoek door verschillende onderzoekscentra onnodig dubbel wordt gedaan. De stichting streeft naar vroege opsporing van kanker, diagnose en effectieve behandelingen, en uiteindelijk een vermindering van het aantal vermijdbare sterfgevallen te realiseren. Naast het ondergaan van een jaarlijkse controle stimuleert de stichting mensen zich bewust te zijn van mogelijke familiegeschiedenis van kanker en om een gezondere levensstijl aan te nemen.

 De geworven fondsen gaan in Nederland onder meer naar het Erasmus MC het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis en het Radboudumc.

Lees meer op onze Movember pagina

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.