Baardborstel - Baardkam

Baardborstel & Baardkam 

"Breng je baard in model met een baardborsel of baardkam!"

Elke dag een goed gestylede baard met onze baardborsels en baardkammen. Gebruik voor een optimale verzorging van de baard een baardolie of een baardbalsem in combinatie met een baardborstel of baardkam.

Bekijk hieronder ons assortiment Baardborsels en Baardkammen.


Baardborstel

Een baardborstel wordt gebruikt om je baard te verzorgen en te stylen. Hiermee kun je baard perfect in model houden. Door het gebruik van een baardborstel wordt de plaatselijke doorbloeding van de huid bevorderd. De baardharen en de gezonde groei daarvan worden zo gestimuleerd.

Gebruik een baardborstel voor een mooie, gezonde en verzorgde baard en huid.

Baardkam

Een baardkam is een belangrijk hulpmiddel als je je baard wilt stylen en in model wilt brengen. Naast het ontwarren en modelleren van de baard biedt een baardkam nog meer voordelen. Zo zorgt het voor het verminderen van jeuk onder de baard en bevordert het de baardgroei.

Zelfs voor de meest warrige baard biedt een baardkam de oplossing.

Merken

De baardborstels en baardkammen zijn onder andere verkrijgbaar van de merken ProrasoMondialParkerAcca Kappa en Beards Grooming.
Zit jouw favoriete merk er niet bij of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.