Travel

Travel

Scheren op reis hoeft niet moeilijk te zijn. Doe het op vakantie rustig aan met een travel scheerset die aan alles gedacht heeft. Zo kun jij zorgeloos genieten van een heerlijke vakantie! In ons assortiment vind je verschillende reissets, scheeretui’s, toilettassen en scheersets.

Reis scheerset

Een scheerset voor op reis is een handig hulpmiddel voor tijdens je vakantie. Alles wat je nodig hebt, heb je bij de hand. Zeg inpakstress vaarwel en kies voor een compacte reis scheerset die aansluit bij jouw wensen en bovendien weinig ruimte in beslag neemt.

Kies voor een reis scheerset om al je scheerbenodigdheden in compact formaat mee te nemen

Travel

Inpakken kan een ramp zijn. Kies daarom voor travel scheerproducten om compact en compleet op reis te gaan. Kies uit diverse travel sets en reisetui’s om ook op vakantie zorgeloos en optimaal te kunnen scheren zoals jij dat gewend bent.

Met een travel scheerset ga je goed voorbereid op reis en je ook op vakantie comfortabel scheren.

Merken

De travel sets zijn onder andere verkrijgbaar van de merken Mühle, Parker, Mondial, Dovo en St James of London. Zit jouw favoriete merk er niet bij of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • onze vermelding op www.keurmerk.info
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.