Scheercursus Premium 2-dagdelen

Voor wie?

 Iedereen die zich wil gaan scheren met het klassieke open scheermes

Wat komt aan bod?

• In twee dagdelen leer je jezelf scheren met een open scheermes. Je kunt je eigen scheermes meebrengen of gebruik maken van een open scheermes dat wij beschikbaar stellen tijdens de cursus.

• Tijdens de eerste cursusdag leren we je alles over het authentieke scheermes, de perfecte scheerzeep aanmaken, aanzetten van het mes op een scheerriem, scherpen op de spanriem en natuurlijk het scheren zelf. Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de ultieme nabehandeling.

• Tijdens de tweede cursusdag behandelen we het wetten en gaan we, na het liefst enkele weken het authentieke scheren thuis in de praktijk gebracht te hebben, alle eventueel ontstane vragen en moeilijkheden voor je oplossen. Met deze aanpak vormen we je dagelijkse scheerverplichting om tot een ritueel wordt waar je naar uitkijkt.

• Ben je nog niet in het bezit van een eigen open scheermes? Het is indien gewenst mogelijk om tijdens de middag/avond - goed geïnformeerd - een mes of ander producten aan te schaffen uit de voorraad van Scheersalon. 

De cursus wordt gegeven door onze Barbier Jeroen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak en gepassioneerd gebruiker van het open scheermes laat hij je kennis maken met alle facetten van het scheren met de straight razor. 

De cursus wordt in groepen van maximaal 6 personen gegeven. De perfecte formule voor een scheercursus waarin de cursisten elkaar versterken en Jeroen je persoonlijk kan adviseren. 

Kosten € 90,00 (incl. lunch)

Wanneer?

De scheercursus wordt gegeven op zaterdag, aanvang 10:00 uur.

De duur van 1-dagdeel tijdens deze scheercursus is ongeveer 3,5 tot 4 uur.

Waar?

De cursus wordt gegeven op ons nieuwe adres in Eersel.

Neem voor informatie of om u in te schrijven telefonisch contact met ons op: tel. 0497-760606.
Ook kunt u een email sturen naar info@scheersalon.nl of middels de contactpagina van de website.

Heeft u als groep van 5-6 personen interesse om deze workshop te volgen, neem dan contact met ons op voor een cursus op maat.

De inschrijving is pas definitief wanneer het cursusgeld (€90,-) is voldaan.

 

Scheercursus Premium

De scheercursussen van Scheersalon worden onder de volgende algemene voorwaarden gegeven:

• Scheersalon behoudt zich het recht voor om een geplande cursus te annuleren of te verplaatsen naar een nader te bepalen datum of locatie, zonder dat Scheersalon hiervoor financieel aansprakelijk gesteld kan worden.

• Scheersalon kan niet aansprakelijk gesteld worden voor materiële en/of geleden schade ten aanzien van de deelnemers veroorzaakt tijdens de workshop.

• Scheersalon is niet aansprakelijk voor mogelijke fysieke schade die deelnemers en/of modellen oplopen tijdens de cursus door eigen toedoen.

• Kosteloos annuleren is mogelijk tot 10 dagen voor aanvang van de cursus, daarna betaald u 50% van het cursusbedrag.

Scheersalon 2018 ©