Travel

Travelproducten voor op reis

"De beste reisproducten voor de scherende man"

Ook op reis wil je lekker kunnen scheren en aandacht besteden aan jouw huid en baard. Wij hebben een assortiment travelproducten samengesteld waarmee jij ook op reis kunt genieten van een authentieke scheerbeurt. Handige reisproducten voor de scherende man van diverse topmerken zoals Proraso, Beardburys, Marram Co en Mondial.

Hieronder vind je al onze travelproducten.


Reisproducten en travelproducten

Ook op reis wil je lekker kunnen scheren en aandacht besteden aan jouw huid en baard. Scheersalon heeft een uitgebreide collectie verzorgingsproducten die makkelijk mee te nemen zijn op reis en die eenvoudig in gebruik zijn. Geniet ook tijdens jouw vakantie van een authentieke scheerbeurt die makkelijk mee te nemen is in jouw handbagage of koffer. 

De beste travelproducten

Authentiek scheren, ook op reis: de beste producten voor op reis vind je bij Scheersalon. Profiteer van scherpe prijzen en persoonlijke service. Bij ons kun je terecht voor producten van internationale topmerken zoals Mondial, Marram Co, Proraso, Scottish Fine Soaps en Beardburys.

Producten voor op reis

Hou jij van een authentieke scheerbeurt waar je ook bent? Met ons assortiment travelproducten en reisproducten hoef je tijdens je vakantie niet aan kwaliteit in te boeten als het om scheren en verzorging gaat. Bekijk ook ons blog met vakantietips voor de antwoorden op allerlei veelgestelde vragen over vakantie, travel en scheren.

De beste producten voor handbagage

De douane op het vliegveld is erg streng. Dat jouw scheermes een mesje bevat wil niet zeggen dat het niet mee kan in je handbagage. Wil je meer weten over wat wel en niet in je handbagage mag? Bekijk dan deze travelproducten of lees ons blog voor meer informatie.

Scheermes Travel

Waarom zou je op reis concessies doen op je scheerbeurt? Met onze selectie kleine scheermessen en compacte scheermessen kun jij ook op reis genieten van een authentieke scheerbeurt. Op zoek naar de ultieme scheerervaring voor op reis of onderweg? Zoek niet verder of lees ons blog voor meer handige vakantietips.

Baardverzorging tijdens je vakantie

Jouw baard heeft ook wanneer je op vakantie bent aandacht nodig. Ons assortiment is erop toegespitst om dit voor jou niet alleen heel makkelijk te maken, maar ook heel compact te houden. Geen ruimtegebrek in je koffer of inpakstress; ook op vakantie geef je jouw baard snel en eenvoudig aandacht en verzorging.

Verzorging Travel

Ook onderweg wil je verzorgd voor de dag komen. Deze travel verzorgingsproducten bieden uitkomst. Dankzij hun handzame formaat zijn ze gemakkelijk mee te nemen en kun jij ook op reis genieten van aftershave balsem, scheerschuim, scheercrème, pre-shave, pomade, deodorant, shampoo en tandpasta. Bekijk hier ons aanbod van merken zoals Scottish Fine Soaps, Osma Tradition, Marram Co, Mondial, Reuzel en Beardburys.

Scheerkwast Travel

Dankzij hun handzame formaat en het vermogen om snel op te drogen zijn deze kleine travel scheerkwasten jouw ideale reisgezel voor wanneer tijd én inpakruimte beperkt zijn. Zo creëer je ook op vakantie of op reis een rijk en romig scheerschuim. Neem ook eens een kijkje bij onze travel verzorgingsproducten voor een bijpassende scheerzeep.

Scheerset Travel

Complete en compacte scheersets voor op vakantie of op reis. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabele scheerbeurt binnen handbereik in een efficiënt ingerichte verpakking, wat wil een mens nog meer? Neem daarom een travel scheerset mee. De set in ons assortiment bevatten telkens een safety razor of Mach3-scheermes en daarnaast een fiberhaar scheerkwast, telkens in een stijlvol reisetui.

Travel toilettas of reisetui

Comfort, compact en bescherming zijn hier de sleutelwoorden bij scheeraccessoires voor op reis. Ook op vakantie wil je graag genieten van een comfortabele scheerbeurt, maar dat mag niet ten koste gaan van kostbare kofferruimte, of leiden tot beschadigde scheerspullen. Zorg voor een goede toilettas of een robuust reisetui.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.