Travel

Travelproducten voor op reis

"De beste reisproduchten voor de scherende man"

Ook op reis wil je lekker kunnen scheren en aandacht besteden aan jouw huid en baard. Wij hebben een assortiment travelproducten samengesteld waarmee jij ook op reis kunt genieten van een authentieke scheerbeurt. Handige reisproducten voor de scherende man van diverse topmerken zoals Proraso, Beardburys, Marram Co en Mondial.

Hieronder vind je al onze travelproducten.


Reisproducten en travelproducten

Scheersalon heeft een uitgebreide collectie verzorgingsproducten die makkelijk mee te nemen zijn op reis en die eenvoudig in gebruik zijn. Geniet ook tijdens jouw vakantie van een authentieke scheerbeurt die makkelijk mee te nemen is in jouw handbagage of koffer. 

De beste travelproducten

Authentiek scheren, ook op reis: de beste producten voor op reis vind je bij Scheersalon. Profiteer van scherpe prijzen en persoonlijke service. Bij ons kun je terecht voor producten van internationale topmerken zoals Mondial, Marram Co, Proraso, Scottish Fine Soaps en Beardburys.

Producten voor op reis

Hou jij van een authentieke scheerbeurt waar je ook bent? Met ons assortiment travelproducten en reisproducten hoef je tijdens je vakantie niet aan kwaliteit in te boeten als het om scheren en verzorging gaat. Bekijk ook ons blog met vakantietips voor de antwoorden op allerlei veelgestelde vragen over vakantie, travel en scheren.

De beste producten voor handbagage

De douane op het vliegveld is erg streng. Dat jouw scheermes een mesje bevat wil niet zeggen dat het niet mee kan in je handbagage. Wil je meer weten over wat wel en niet in je handbagage mag? Bekijk dan deze travelproducten of lees ons blog voor meer informatie.

Scheren met klassiek open scheermes of safety razor

Geniet jij graag van een comfortabele scheerbeurt met een authentiek open scheermes of een safety razor? Ben je bang dat dat niet mee kan in je handbagage? Neem dan een kijkje in ons assortiment travelproducten om je van het tegendeel te overtuigen. Of lees ons blog voor meer handige vakantietips.

Baardverzorging tijdens je vakantie

Jouw baard heeft ook wanneer je op vakantie bent aandacht nodig. Ons assortiment is erop toegespitst om dit voor jou niet alleen heel makkelijk te maken, maar ook heel compact te houden. Geen ruimtegebrek in je koffer of inpakstress; ook op vakantie geef je jouw baard snel en eenvoudig aandacht en verzorging.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.