Verzending en bezorging

Verzending

In verband met de lockdown is een beperkt aantal  DHL ServicePoints beschikbaar en is het niet mogelijk uw bestelling af te halen in onze scheerwinkel in Eersel.
Ons excuus voor het ongemak.

Bij Scheersalon heb je de keuze uit verschillende verzendmogelijkheden:

  • Bezorging op het besteladres
  • Bezorging op een ander afleveradres
  • Bezorging op een DHL ServicePoint afhaalpunt
  • Afhaling in onze scheerwinkel in Eersel

Afleveradressen

Scheersalon levert zowel op een privé-adres als op een zakelijk of werk-adres. Je kunt kiezen uit een bezorging overdag of in de avonduren. 

Bezorging overdag

Bij bezorging overdag kun je ervoor kiezen om je pakket alleen op het afleveradres te laten bezorgen. Voor deze extra service wordt € 0,95 in kosten gebracht bovenop de reguliere verzendkosten. Wanneer je dat niet doet is het ook mogelijk dat het pakket bij de buren wordt aangeboden mocht je niet thuis zijn.

Avondlevering

Van maandag tot en met vrijdag levert DHL ook ‘s avonds aan huis, tussen 18.00 en 21.00 uur. Ideaal voor ontvangers die overdag van huis zijn. Een avondlevering vindt altijd op het opgegeven adres plaats. Voor een avondlevering wordt € 0,95 in kosten gebracht bovenop de reguliere verzendkosten.

DHL ServicePoint 

Je kunt ervoor kiezen om je pakket te laten bezorgen bij een zelfgekozen DHL ServicePoint of een DHL Locker. Dit is handig én milieubewust! Hier blijft het pakket 7 dagen in bewaring. Zodra de zending is bezorgd, ontvang je hiervan bericht van DHL. Wanneer je het pakket afhaalt dien je een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Indien je het pakket na drie dagen nog niet hebt opgehaald wordt er een herinnering verstuurd. Wanneer het pakket er een week ligt, wordt het teruggestuurd naar de verzender. 

DHL Locker

Heb je ervoor gekozen om je pakket te laten bezorgen in een DHL Locker, dan ontvang je een sms of e-mail met een unieke afhaalcode zodra het pakket is geleverd. Voer deze code in op het display van de automaat bij jouw gekozen DHL ServicePoint. De locker met jouw pakketje gaat open en je kunt hem meenemen. Je pakket blijft maximaal 7 dagen liggen in de locker. Daarna wordt het teruggestuurd naar de verzender. Mocht je pakket te groot zijn voor een locker, dan wordt je daarvan door DHL op de hoogte gebracht en wordt het pakket naar het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint gebracht.

Afhalen in onze scheerwinkel

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te komen halen in onze scheerwinkel in Eersel. Indien je de bestelling betaald hebt in de webshop ontvang je van Scheersalon een e-mail wanneer je bestelling klaar staat om af te halen. Indien je de bestelling wilt betalen bij afhalen dien je zelf aan te geven wanneer je de bestelling wilt komen afhalen. Wij zorgen er dan voor dat deze klaarstaat.

Bezorging

Bezorging van je bestelling

Scheersalon werkt samen met DHL. Je bestelling wordt door de bezorger van DHL aangeboden. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaatst* heb je het pakket normaal gesproken de volgende werkdag in huis. Voor België is de gemiddelde bezorgtijd 1 à 2 dagen. Let op: DHL bezorgt niet op nationale feest- en gedenkdagen.

Bestelling geplaatst op

Bezorgdag

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag


*Kijk op de pagina klantenservice voor eventuele uitzonderingen van onze openingstijden.

Ben je niet thuis wanneer DHL je pakket aanbiedt?

DHL probeert het pakket bij de buren af te leveren wanneer je niet thuis bent, tenzij je specifiek hebt aangegeven dit niet te willen. Zijn ook de buren niet thuis? Dan wordt je pakket de volgende dag bij een DHL ServicePoint bezorgd. De bezorger laat een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je via track en trace zien bij welk DHL ServicePoint je pakket wordt bezorgd. 

Je kunt er ook voor kiezen om je pakket opnieuw thuis of bij je buren te laten bezorgen. Je hebt dan de keuze uit verschillende data en tijdvakken overdag en in de avond. Wil je liever een ander DHL ServicePoint kiezen, ook dat is mogelijk. Je kunt je keuze tot 23:59 uur doorgeven. 

Volg de status van je bestelling

Zodra je pakket gescand is wordt naar het door de klant opgegeven e-mailadres een e-mail verzonden met daarin de Track & Trace-code zodat de status van het pakket kan worden gevolgd. Let wel, er wordt een richttijd gegeven waar door DHL geen garanties aan kan worden verleend.

Wanneer je bestelling daarvoor geschikt is kan het zijn dat deze in een envelop of brievenbusdoos verzonden wordt. In dit geval is het niet mogelijk de bestelling te volgen. Je hoeft niet thuis te zijn wanneer deze bezorgd wordt, want het pakket kan door de brievenbus. 

Hoe laat kan ik de DHL bezorger verwachten?

Middels de Track & Trace-code die je in je verzendbevestiging hebt ontvangen kun je de voortgang van de bezorging van jouw pakket volgen. 

Vertraging van uw verzending

In sommige gevallen zijn er vertragingen bij DHL. Heb je je bestelling 5 werkdagen na besteldatum nog steeds niet ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Vergeet niet om het ordernummer te vermelden of bij de hand te houden wanneer je telefonisch contact opneemt. Wij zullen proberen de status van het pakket te achterhalen.
 

Verzendkosten


Scheersalon houdt de verzendkosten zo laag mogelijk. Bij een minimale bestelling van € 50,- is de verzending in Nederland gratis (exclusief extra verzendopties zoals avondbezorging of niet afleveren bij de buren). Bij bestellingen lager dan € 50,- zijn de verzendkosten € 3,99.

 

Orderbedrag < € 50,-

Orderbedrag > € 50,-

Nederland - NL

€ 3,99

geen verzendkosten

 

Orderbedrag < € 75,-

Orderbedrag > € 75,-

België - BE

€ 7,95

geen verzendkosten

Scheersalon levert ook aan deze landen, waar de volgende tarieven voor gelden:

Land

Verzendkosten

Denemarken

DK

€ 13,95

Duitsland

DE

€ 7,95

Finland

FI

€ 20,95

Frankrijk

FR

€ 13,95

Groot-Brittannië

GB

€ 13,95

Luxemburg

LU

€ 13,95

Noorwegen

NO

€ 20,95

Oostenrijk

AT

€ 13,95

Polen

PL

€ 17,95

Portugal

PT

€ 30,95

Spanje

ES

€ 17,95

Zweden

SE

€ 17,95

Zwitserland

CH

€ 20,95

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.