Verzending en bezorging

Verzending

Bij Scheersalon heb je de keuze uit verschillende verzendmogelijkheden:

 • Bezorging op het besteladres
 • Bezorging op een ander afleveradres
 • Bezorging op een PostNL afhaalpunt
 • Afhaling in onze scheerwinkel in Eersel

Afleveradressen

Scheersalon levert zowel op een privé-adres als op een zakelijk of werk-adres. Wanneer je het afleveradres gekozen hebt verschijnt de richttijd waarop het pakket kan worden aangeboden door PostNL. Let op, dit is een richttijd die PostNL aangeeft van de gebruikelijke bezorgtijd op dat adres. Hieraan kunnen geen garanties worden verleend. Je kunt kiezen uit een bezorging overdag of in de avonduren. 

Bezorging overdag

Bij bezorging overdag kun je ervoor keizen om je pakket alleen op het afleveradres te laten bezorgen. Wanneer je dat niet doet is het ook mogelijk dat het pakket bij de buren wordt aangeboden mocht je niet thuis zijn. Voor deze extra service wordt € 0,30 in kosten gebracht bovenop de reguliere verzendkosten.

Avondlevering

Een avondlevering vindt altijd op het opgegeven adres plaats. Voor een avondlevering wordt € 1,50 in kosten gebracht bovenop de reguliere verzendkosten.

PostNL afhaalpunt

Je kunt ervoor kiezen om je pakket te laten bezorgen bij een zelfgekozen PostNL afhaalpunt. Hier blijft het pakket 7 dagen in bewaring. Wanneer je het pakket afhaalt dien je een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Voor afhalen op een PostNL afhaalpunt worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

Afhalen in onze scheerwinkel

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te komen halen in onze scheerwinkel in Eersel. Indien je de bestelling betaald hebt in de webshop ontvang je van Scheersalon een e-mail wanneer je bestelling klaar staat om af te halen. Indien je de bestelling wilt betalen bij afhalen dien je zelf aan te geven wanneer je de bestelling wilt komen afhalen. Wij zorgen er dan voor dat deze klaarstaat.

Bezorging

Bezorging van je bestelling

Scheersalon werkt samen met PostNL. Je bestelling wordt door de postbode van PostNL aangeboden. Wanneer je op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaatst* heb je het pakket normaal gesproken de volgende werkdag in huis. Voor België is de gemiddelde bezorgtijd 1 à 2 dagen. Let op: PostNL bezorgt niet op nationale feest- en gedenkdagen.

Bestelling geplaatst op

Bezorgdag

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag


*Kijk op de pagina klantenservice voor eventuele uitzonderingen van onze openingstijden.

Ben je niet thuis wanneer PostNL je pakket aanbiedt?

PostNL probeert het pakket bij de buren af te leveren wanneer je niet thuis bent, tenzij je specifiek hebt aangegeven dit niet te willen. Zijn ook de buren niet thuis? Dan laat de bezorger een bericht achter met een 'niet-thuiscode'. Met deze code kun je dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar en wanneer je pakket voor de tweede keer aangeboden mag worden. Je hebt de keuze uit de volgende opties:

 • Bezorging op een andere dag (tot 6 dagen vooruit)
 • Maandag t/m vrijdagavond bij u thuis* tussen 18:00 en 21:30 uur (€ 1,95)
 • Afhalen vanaf 15.00 uur de volgende dag op één van de 2.600 PostNL-locaties door heel Nederland
 • Bij PostNL-locaties waar je het pakket vanaf 9:00 uur de volgende dag ophaalt (€ 1,95)

 

Niet thuis bij de tweede bezorgpoging?

Wanneer PostNL ook tijdens de tweede bezorgpoging je pakket niet kan afleveren, en je het vezorgadres niet meer gewijzidg hebt, dan kun je je bestelling op een PostNL-afhaalpunt bij jou in de buurt afhalen. Het adres staat op een briefje dat de bezorger in de brievenbus heeft gedaan. 

Vervolgens heb je twee weken om het pakket op te halen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen wanneer je het pakket ophaalt. Wanneer het pakket niet binnen twee weken wordt opgehaald wordt het retour gezonden naar Scheersalon. In dit geval zijn wij genoodzaakt € 3,99 verzend- en administratiekosten in rekening te brengen.

 

Volg de status van je bestelling

Zodra je pakket gescand is wordt naar het door de klant opgegeven e-mailadres een e-mail verzonden met daarin de Track & Trace-code zodat de status van het pakket kan worden gevolgd.
Let wel, er wordt een richttijd gegeven waarin door PostNL geen garanties worden verleend.

Wanneer je bestelling daarvoor geschikt is kan het zijn dat deze in een envelop of brievenbusdoos verzonden wordt. In dit geval is het niet mogelijk de bestelling te volgen. Je hoeft niet thuis te zijn wanneer deze bezorgd wordt, want het pakket kan door de brievenbus. 

 

Hoe laat kan ik de PostNL pakketchauffeur verwachten?

Middels de Track & Trace-code die je in je verzendbevestiging hebt ontvangen kun je de voortgang van de bezorging van jouw pakket volgen. 

Vertraging van uw verzending

In sommige gevallen zijn er vertragingen bij PostNL. Heb je je bestelling 5 werkdagen na besteldatum nog steeds niet ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Vergeet niet om het ordernummer te vermelden of bij de hand te houden wanneer je telefonisch contact opneemt. Wij zullen proberen de status van het pakket te achterhalen.

 

Verzendkosten


Scheersalon houdt de verzendkosten zo laag mogelijk. Bij een minimale bestelling van € 50,- is de verzending in Nederland, gratis (exclusief extra verzendopties zoals avondbezorging of niet afleveren bij de buren). Bij bestellingen lager dan € 50,- zijn de verzendkosten € 3,99.

 

Orderbedrag < € 50,-

Orderbedrag > € 50,-

Nederland

€ 3,99

geen verzendkosten

 

Orderbedrag < € 75,-

Orderbedrag > € 75,-

België

€ 7,95

geen verzendkosten

Scheersalon levert ook aan deze landen, waar de volgende tarieven voor gelden:

Land

Verzendkosten

Denemarken

€ 13,95

Duitsland

€ 7,95

Finland

€ 20,95

Frankrijk

€ 13,95

Groot-Brittannië

€ 13,95

Luxemburg

€ 13,95

Noorwegen

€ 20,95

Oostenrijk

€ 13,95

Polen

€ 17,95

Portugal

€ 30,95

Spanje

€ 17,95

Zweden

€ 17,95

Zwitserland

€ 20,95

 • Feedback Company
 • EMOTA webshop Keurmerk
 • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.