Verzorging

Verzorgingsproducten voor mannen

Scheersalon heeft een uitgebreide collectie verzorgingsproducten die bestemd zijn om voor, tijdens of na het scheren te gebruiken voor een perfect glad scheerresultaat. Ook hebben wij producten voor zowel lichaamsverzorging, haarverzorging en baardverzorging. De collectie is samengesteld uit artikelen van de hoogste kwaliteit.

Wat vind ik onder de verzorgingsproducten voor mannen?

Onder verzorgingsproducten voor mannen vind je verschillende verzorgingsproducten voor uw baard, Verzorgingsproducten voor het scheren, haarverzorging en gezichtsverzorging. Daarnaast is er onder de verzorgingsporducten voor mannen ook mondverzorging te vinden.

De verzorgingsproducten voor mannen bestaan uit de merken:

Onze collectie verzorgingsproducten importeren wij wereldwijd ondermeer uit Engeland, Duitsland, Italië, Spanje en de VS. Onze gerenomeerde merken zijn o.a. St James of London, Gentlemen’s Tonic, Dr Harris, Crabtree & Evelyn, Mühle, Mondial, Valobra, Acca Kappa en Floïd.

 

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • onze vermelding op www.keurmerk.info
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.