Baard - Snor

Snor- en baardverzorging

"Alles voor je baard en snor!"

De Scheersalon heeft een groot aanbod aan producten om je snor en baard een optimaal resultaat te geven. Zo hebben we baardborstels van verschillende merken maar ook snorwax, baardshampoo en baardbalsems in ons assortiment. 

Bekijk hieronder ons assortiment snor- en baardverzorging.


Baardborstels

De Scheersalon heeft allerlei soorten baardborstels in het assortiment opgenomen.
Zo zijn er baardborstels met verschillende soorten haren. Dit zijn o.a. baardborstels met Wild zwijnhaar en paardenhaar.
Ook zijn de baardborstels van de bekende merken zoals: Parker, Acca Kappa, Proraso, Mondial en onze eigen Beards Grooming Baardborstels.
Bekijk hier ons volledig assortiment baardborstels.

Verzorging & Styling

Snorwax

Om een snor in het gewenste model te brengen kun je snorwax gebruiken. Door de hold van deze snorwax zorg je dat je snor de hele dag in model blijft.
De snorwaxen die Scheersalon aanbiedt zijn o.a. van de merken Proraso & Taylor of Old Bond Street.

Baardverzorging

Naast je snor moet je baard er altijd goed uitzien. Dit kan je doen door middel van een baardolie.
Om jeuk en irritatie van je baard tegen te gaan kun je gebruik maken van een baardbalsem. Dit zorgt ervoor dat de haren van je baard zacht worden en de jeuk en irritatie worden verminderd. Ook zal je baard regelmatig gewassen moeten worden. Dit kan met speciale baarshampoo van bijvoorbeeld Mr. Dutchman.

Scheercrème

Als je van je baard af wil dan kun je die natuurlijk altijd nog afscheren. Dit kun je doen met een speciale scheercrème.
Bekijk hier ons assortiment scheercrème.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.