Deodorant

Deodorant

"Kom zelfverzekerd voor de dag met betrouwbare deodorant"

Deodorant rekent af met transpiratie en nare geurtjes zodat je gedurende de dag zelfverzekerd blijft. Deodorant is verkrijgbaar in verschillende vormen: aluin deodorant, anti-transpirant, of deodorant in spray flacon. Bekijk ons assortiment met deodorant van verschillende merken zoals Acca Kappa, Osma en Taylor of Old Bond Street. Wij hebben ook deodorant zonder geur, deodorant zonder alcohol, of deodorant voor de gevoelige huid of geïrriteerde huid.

Zoek hier jouw nieuwe deodorant uit.


Reken af met nare geurtjes 

Altijd een comfortabel gevoel met deodorant. Lichaamszweet en transpiratie kunnen zorgen voor een onprettige geur. Deodorant rekent daar mee af en zorgt voor een onopvallende maar prettige geur die jou de hele dag fris houdt. Met of zonder parfum, zonder aluminium, of de anti-transpirerende werking van aluin, met deodorant kom je zelfverzekerd de dag door.

Wat doet deodorant

Deodorant wordt gebruikt om nare geurtjes tegen te gaan. Je brengt deodorant aan onder je oksels met een spuitbus, stick of roller. De meeste deodoranten verhullen nare geur en zijn zweetremmend. Een deodorant is niet hetzelfde als een anti-transpirant. Een deodorant werkt voornamelijk verhullend; een anti-transpirant zoals aluin werkt preventief.

Deodorant waar geen aluminium in zit

Aluminium werd vroeger veel gebruikt in deodorant. Aluminiumchloride is een werkzame stof die zweetklieren tijdelijk blokkeert. Recent onderzoek lijkt echter steeds meer te suggereren dat dit kankerverwekkend is. Lees dus voor aanschaf goed wat de bestanddelen zijn zodat je een deodorant waar geen aluminium in zit kunt kopen.

Welke deodorant zonder aluminium

Bij Scheersalon vind je deodorant zonder aluminium van onder andere de merken Osma, Taylor of Old Bond Street, Acca Kappa en D.R. Harris. Deodoranten van deze merken zijn vrij van zowel aluminium als aluminiumchloorhydraat.

Deodorant zonder geur

Een verhullende deodorant werkt vaak met een geur die nare luchtjes als het ware overschrijdt. Deodorant zonder geur heeft vaak anti-transpirerende bestanddelen. Een goed voorbeeld is aluinsteen. Deze is verkrijgbaar als roller, stick en spray. De helende eigenschappen van aluinsteen, die ook na de scheerbeurt de huid kalmeren, sluiten de poriën en voorkomen in dit geval dat een nare geur kan ontstaan.

Deodorant met aluin

Osma heeft een hele productlijn die gewijd is aan deodorant met aluin. Natuurlijke aluin heeft een antibacteriële werking en sluit bovendien de poriën. Deze twee eigenschappen maken deodorant met aluin tot een bijzonder effectief product.

Deodorant zonder parfum

Ben je op zoek naar een deodorant zonder parfum? Probeer dan eens de natuurlijke werking van aluinsteen in de producten van Osma. Handig als je een deodorant of antitranspirant zoekt die jouw parfum niet in de weg zit.

Welke deodorant bij overmatig zweten

Voor mensen die snel transpireren adviseren wij graag Osma aluinsteen. Hoewel de meeste deodoranten zweetremmend werken heeft aluinsteen een preventieve werking doordat de poriën gesloten worden. Hierdoor kunnen nare luchtjes niet ontsnappen. In tegenstelling tot de meeste antitranspiranten werkt aluinsteen op natuurlijke wijze.

Deodorant voor geïrriteerde of gevoelige huid

Als je een gevoelige huid hebt doe je er goed aan om een deodorant te kiezen zonder alcohol en/of parfum. De deodoranten van Osma zijn hier bijzonder geschikt voor.

Deodorant zonder alcohol

Als je een gevoelige huid hebt kan een deodorant met alcohol leiden tot irritaties en jeuk. In die gevallen werkt een deodorant zonder alcohol het beste, zoals natuurlijke aluinsteen deodorant.

Deodorant zonder strepen

Deodorant die strepen achter laat is onprettig en zorgt er bovendien voor dat je kleding minder makkelijk schoon wordt. Daarom is de deodorant die bij Scheersalon te koop is, van merken zoals Osma, Acca Kappa, Taylor of Old Bond Street en D.R. Harris, zeer schoon en laten deze niet gemakkelijk strepen achter.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.