Scheren voor vrouwen

"Alles voor een comfortabele scheerbeleving, ook voor vrouwen"

Comfortabel scheren en een glad scheerresultaat zonder irritatie, dat is wat vrouwen verlangen. Naast scheermessen heeft Scheersalon ook een uitgebreide collectie verzorgingsproducten die optimaal geschikt zijn voor vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan scheerschuim, scheergel, scheerlotion en scheercrème. Vrouwen hebben vaak een gevoeligere huid die vraagt om geschikte producten.

Bekijk hieronder het assortiment wat zeer populair is bij vrouwen.


Alles voor een comfortabele scheerbeleving voor vrouwen

Comfortabel scheren en een glad scheerresultaat zonder irritatie, dat is wat vrouwen verlangen. Scheersalon heeft een uitgebreide collectie verzorgingsproducten die optimaal geschikt zijn voor vrouwen. Scheersalon heeft een uitgebreide collectie verzorgingsproducten die optimaal geschikt zijn voor vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan scheerschuim, scheergel, scheerlotion en scheercrème. Vrouwen hebben vaak een gevoeligere huid die vraagt om geschikte producten.

Scheren bij vrouwen

Vrouwen gebruiken een scheermes om bijvoorbeeld benen te scheren, bikinilijn te scheren, oksels te scheren, of gevoelige plekken te scheren. Hiervoor hebben we enkele scheermessen in ons assortiment uitgelicht die hier goed voor geschikt zijn: wendbaar en vergevingsgezind. Verklein de kans op scheerwondjes en irritaties met een goed scheermes zoals een safety razor.

Scheergel vrouwen

Een glad eindresultaat bij het scheren krijg je het beste met scheerschuim. Dames weten steeds vaker de juiste verzorgingsproducten hiervoor te vinden, zoals een scheergel. Handig in gebruik!

Gevoelige huid scheren vrouwen

Omdat de vrouwenhuid over het algemeen gevoeliger is dan de mannenhuid heeft de vrouwenhuid andere verzorgingsproducten nodig dan de mannenhuid. Ook de scheerbeurt is niet over één kam te scheren. Kies voor een safety razor, gebruik een scheerkwast en kies oor een scheerzeep die bij jouw huid past.

Scheerschuim vrouwen

Het gebruik van scheerschuim bij het scheren zorgt voor een glad resultaat. Scheerschuim heeft namelijk een verzorgende werking en zorgt er bovendien voor dat de haren verzacht worden zodat ze strakker afgesneden kunnen worden. Gebruik een scheerkwast om jouw scheerzeep tot een rijk en romig scheerschuim om te vormen.

Scheerlotion vrouwen

Na het scheren is niets zo verkwikkend als een aftershave lotion of scheerlotion. Vrouwen gebruiken deze producten om hun huid te verzachten, te hydrateren en te kalmeren. Het beste zijn verzorgingsproducten zonder alcohol; die zijn het meest vriendelijk voor de huid.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.