Scheerzeep

Scheerzeep

"Alles voor een comfortabele scheerbeleving"

Comfortabel scheren en een glad scheerresultaat zonder irritatie, dat is wat we verlangen van een scheerzeep. Scheersalon heeft een uitgebreide collectie scheerzepen en scheercrèmes voor een optimale verzorging en bescherming tijdens het scheren.

Bekijk hieronder ons assortiment Scheerzeep.


Het verschil tussen Scheerzeep en Scheercrème

De woorden scheerzeep en scheercrème worden vaak door elkaar gebuikt maar er is verschil. Beide producten bevatten onder meer hydraterende bestanddelen, geurstoffen en lanoline. Het verschil zit in de schuimvormer, daarvoor gebruikt men in scheerzepen een hogere concentratie harde natriumzeep en bij scheercrème overheerst een zachte kaliumzeep.
De producten zijn o.a. van de merken: D.R. Harris, Acca Kappa, Crabtree & Evelyn, Mühle en Proraso.

Scheerzeep

Zal door de samenstelling zuiniger in gebruik zijn en iets meer tijd nodig hebben tot het de perfect rijke schuim-conditie bereikt. Onze scheerzepen zullen een perfecte voorbereiding op je scheerbeurt zijn. De Scheerzepen zijn ook verkrijgbaar als Scheerzeep navulling.

Scheercrème

Geeft snel een romig en rijk scheerschuim met met een heerlijke geurbeleving. Laat je niet verleiden te veel product te gebruiken. Dip enkel de tips van je scheerkwast in de scheercrème, dit is voldoende voor een comfortabele scheerbeurt. Ook verkrijgbaar in een scheercrème tube.

Scheerschuim

Gewoon comfortabel en efficiënt scheren zonder de voorbereidingen van een scheerzeep of scheercrème. De topkwaliteit scheerschuim producten uit de Scheersalon collectie bieden een optimale verzorging en bescherming tijdens het scheren. Specifieke producten vindt je ook voor de zware baardgroei en de gevoelige huid. Een heerlijk verfrissende variatie of juist de warme geur van kruiden- en houtextracten, luchtig of juist rijk en romig. Scheersalon heeft scheerschuim voor jouw huid en baard.

Scheerolie

Transparante scheerolie geeft een goed zicht op de te scheren huid. Ideaal voor een precisie scheerbeurt zoals het strak afzetten van baarden, sikjes en bakkebaarden. Scheeroliën uit het Scheersalon assortiment zijn zuiver op natuurlijke basis. De plantaardige oliën gemixt met essentiële oliën kunnen worden gebruikt als een uniek product om je baardharen of andere lichaamsbeharing te verzachten en de huid te hydrateren en te beschermen.
Breng een scheerolie altijd masserend aan op een reeds vochtige huid. Scheerolie is bruikbaar voor alle huidtypes en bij uitstek geschikt voor een een gevoelige huid. De vochtregulerende eigenschappen geven een verzorgd en weldadig gevoel. Kortom: Scheren met scheerolie geeft ook zonder het gebruik van scheerzeep of scheerschuim een glad en fris resultaat. Het voorbereiden van je huid en baardharen met een scheerolie is de ultieme manier om een comfortabel gladde scheerbeurt met een minimale irritatie te garanderen. Met het gebruik van scheerolie voor het inzepen breng je een extra bescherming aan tegen de scherpte van het scheermes en laat je het mes met minder weerstand over de huid glijden. De haren zullen merkbaar zachter zijn en in veel gevallen meer rechtstandig uit de huid komen met als resultaat een comfortabele ‘close shave’ en behoort ‘razor burn’ tot het verleden.

Scheerstick

De Scheerstick is een scheerzeep verpakt in een koker, behorend tot de klassiekers onder de scheerproducten. De scheerstick zit veilig opgesloten in een slanke koker. Middels een handig draaisysteem wordt de zeep uit de verpakking gedraaid. Na gebruik draait u de zeep weer terug in de koker. Ideaal voor de reizende zakenman of tijdens een vakantieperiode.

Scheergel

Naast scheerzeep, scheerschuim, scheerolie en scheersticks biedt Scheersalon.nl ook nog Scheergel aan.
Scheergel zorgt ervoor dat je precies kunt zien welk gedeelte je moet scheren. Dit is ideaal voor het vormgeven van snorren, sikjes en bakkenbaarden!

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.