Voetverzorging

Voetverzorging

"Natuurlijke voetverzorging van Osma"

In ons assortiment vind je de natuurlijke voetverzorging van het Franse Osma Tradition. Dit merk werkt met aluinsteen, een 100% natuurlijk ingrediënt dat preventief beschermt tegen transpiratiegeuren door de poriën te sluiten. Hierdoor krijgt zweet geen kans. Aluin is daarom zeer geschikt voor voetverzorging.

Bekijk hier de voetverzorging van Osma.


Voetverzorging tegen nare geurtjes

Natuurlijke voetverzorging van het Franse Osma Tradition werkt met aluinsteen, een 100% natuurlijk ingrediënt dat preventief beschermt tegen transpiratiegeuren door de poriën te sluiten. Hierdoor krijgt zweet geen kans. Aluin is daarom zeer geschikt voor voetverzorging.

Waarom voetverzorging

Goede voetverzorging voorkomt vervelende luchtjes gedurende de dag ontstaan. Daarnaast kun je met voetverzorging zoals een puimsteen ook eelt verwijderen. Ook dit houdt de voeten gezond en ook dit draagt bij aan minder transpiratie.

Voetverzorging natuurlijk

Aluinsteen is een natuurlijke vorm van voetverzorging. De natuurlijke aluinkristallen reguleert op natuurlijke wijze zonder toegevoegde geuren de transpiratie.

Producten voor voetverzorging

Het Franse Osma Alunotherapy werkt met het natuurlijke materiaal aluinsteen. Dit is 100% natuurlijke bescherming die vrij is van alcohol, aluminium en parfum. Probeer bijvoorbeeld voetenpoeder of puimsteen van Osma voor de verzorging van jouw voeten.

Aluin voetenpoeder

Aluin voetenpoeder van Osma Alunotherapy is een effectieve manier om zweetvoeten maar ook zweethanden te behandelen. Dit 100% natuurlijke product reguleert jouw transpiratie zonder toegevoegde geuren.

Hoe stinkvoeten voorkomen

Aluinsteen is een natuurlijk product dat een kalmerend effect heeft na een scheerbeurt. Die kalmerende werking komt onder andere door de werking van aluinsteen, die poriën sluit. Hierdoor krijgt zweet überhaupt geen kans en heb je dus ook geen producten nodig die vervelende geurtjes maskeren.

Zweetvoeten poeder

Gebruikt speciaal poeder om zweetvoeten te voorkomen. De natuurlijke aluinkristallen van Osma Alunotherapy voetenpoeder veroorzaken een samentrekkende werking van de poriën; ideaal voor een vermindering van transpiratie zonder het natuurlijke proces van je lichaam aan te tasten. Door de antibacteriële eigenschappen van aluin, zal de ontwikkeling van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de slechte geuren worden beperkt.

Eelt verwijderen

Osma Alunotherapy puimsteen is een effectief en comfortabel middel om puimsteen te verwijderen. Puimsteen heeft een grote hoeveelheid kleine holtes, waardoor het licht aanvoelt en het een ideaal middel is voor voetverzorging. Puimsteen heeft twee zijdes met verschillende structuren. Je kunt puimsteen ook gebruiken om je handen vetvrij te maken en grondig te reinigen.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.