Wie zijn wij?

Beste bezoeker,
Wie zijn wij - Jeroen
Naast meer dan 30 jaar ervaring als barbier met een passie voor scheren hebben wij ook een voorliefde voor Italië als vakantieland. Telkens wanneer wij een Italiaanse stad bezoeken, verwonderen wij ons over het aanbod aan scheerartikelen en aanverwante artikelen. Wij genieten van de Italiaanse scheerspeciaalzaken met hun overweldigend aanbod.

Alles voor het scheren

In Nederland is het aanbod aan scheerkwasten, scheermessen, scheerzepen en scheeraccessoires beperkter. Tijdens een vakantie (een aantal jaren geleden) in Rome zat een paar deuren naast ons hotel zo’n prachtige scheerspeciaalzaak. Wij stelden onszelf toen de vraag: "Waarom worden deze producten in Nederland niet aangeboden?"

Na wat gesprekken met de betreffende winkelier kochten wij enkele scheerproducten. Die maakten het dagelijks scheren een stuk plezieriger. Dit moesten meer mannen ervaren, vonden wij. De reacties van de eerste scheerklanten waren de aanleiding tot de eerste import van authentieke scheerproducten. Ons enthousiasme is inmiddels uitgegroeid tot Scheersalon.nl. Een gespecialiseerde website en scheerwinkel met kwalitatief hoogwaardige scheerproducten.


Scheertraining en vragen over scheren

Scheersalon.nl beperkt zich niet tot enkel verkoop en vakkundig advies. Wij verzorgen ook scheertrainingen voor particulieren en professionals. Heeft u vragen over nat scheren of de beste scheerbehandeling? Laat het ons weten. U krijgt persoonlijk antwoord.


Jeroen en Yvonne Jansen

Scheersalon
Lange Voren 3
5521DC  Eersel

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.