9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)

Leer het authentieke scheren met een klassiek open scheermes

Natscheren is voor jou en je huid de meest prettige en efficiënte manieren om een glad en irritatievrij scheerresultaat te ervaren. Jezelf op de juiste manier met het authentieke open scheermes scheren geeft je – behalve een comfortabel verkregen strak scheerresultaat – de voldoening deze aloude scheertechniek te beheersen. Tijdens de scheercursus leert onze barbier je dit scheerritueel beheersen. Hierna zal het ultieme scheerritueel geen geheimen meer voor je hebben en kun je ook thuis genieten van een heerlijke scheerbeurt.

Voor wie is de Scheersalon scheercursus?

Onze scheercursus is bedoeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar de techniek en het effect van het scheren met een authentiek open scheermes. Ook is natscheren een aanrader voor mannen die kampen met huidproblemen – scheren met een authentiek open scheermes laat huidirritatie tijdens en na het scheren tot het verleden behoren. Jezelf op de juiste manier scheren met het authentieke open scheermes geeft je behalve een comfortabel verkregen strak scheerresultaat de voldoening de oude scheertechniek ‘meester’ te zijn. De aangeleerde scheertechniek en bijgebrachte wetenswaardigheden zal het effect van iedere vorm van natscheren optimaliseren.

Hoe ziet een scheercursus eruit?

De cursus wordt gegeven door onze barbier Jeroen. Met meer dan 35 jaar scheerervaring in de barbershop en zelf fanatiek gebruiker van het authentieke scheermes kan hij als geen ander alle facetten van het natscheren met het authentieke open scheermes (straight razor) met je delen.

De cursus wordt momenteel enkel nog in een 1 op 1 of 1 op 2 setting gegeven. In deze gemoedelijke sfeer – mannen onder elkaar – is er veel ruimte voor het stellen van vragen en persoonlijk advies.

In de privé scheercursus brengen we de onderdelen van onze Experience en Advanced scheercursus samen. Dit kan omdat in de compacte setting alle aandacht aan jou gegeven kan worden.

Tijdens de privé scheercursus komen aan bod:

  • How it’s made – hoe wordt een authentiek open scheermes geproduceerd
  • Verschillende verkrijgbare varianten
  • Onderhoud en scherptechnieken van een open scheermes
  • Scherp- en slijp/wettechniek
  • Scheerverzorgingsproducten en hun effect
  • Optimale opschuim-techniek voor een romig en rijk scheerschuim
  • De scheertechniek
  • Optimale voorbereiding op een comfortabele scheerbeurt
  • Scheren met een authentiek open scheermes – intensief begeleid
  • De ultieme nabehandeling

Je kunt tijdens de training je eigen authentiek open scheermes of een door ons beschikbaar gesteld scheermes gebruiken. Uiteraard is er na de cursus de mogelijkheid om een scheermes of ander product aanschaffen. Je weet nu immers welke scheerproducten bijdragen tot jouw ideale scheerbeurt!

Waar en wanneer vindt de scheercursus plaats?

De privé scheercursus wordt op maandag, dinsdag of woensdagavond georganiseerd en start om 17.00 uur in onze scheerwinkel in Bladel. Een training van ongeveer 3,5 uur brengt je voldoende kennis en vaardigheden om het scheren tot een succes te maken.

Heb je interesse om aan de privé scheercursus deel te nemen? Neem dan voor meer informatie of een datum af te spreken contact met ons op.

Een privé scheercursus cadeau doen?

Wilt u iemand verassen met een origineel cadeau? Geef dan een Scheersalon cadeaubon voor de privé scheercursus:
Digitale Cadeaubon Privé Scheercursus (1 persoon)
Digitale Cadeaubon Privé Scheercurus (2 personen)

De datum voor deze scheercursus kan later worden bepaald in overleg met Jeroen. Kijk voor de werkwijze van een cadeaubon onder het onderdeel klantenservice.

Wat kost een privé scheercursus?

De deelnamekosten voor een privé scheercursus is € 135,00. Wanneer je kiest voor een 2-persoons scheercursus ontvang je een korting en bedraagt het totaal €225,00.

Algemene voorwaarden

Scheersalon behoudt zich het recht voor om een geplande cursus te annuleren of te verplaatsen naar een nader te bepalen datum of locatie, zonder dat Scheersalon hiervoor financieel aansprakelijk gesteld kan worden. Scheersalon kan niet aansprakelijk gesteld worden voor materiële en/of geleden schade ten aanzien van de deelnemer veroorzaakt tijdens de workshop. Scheersalon is niet aansprakelijk voor mogelijke fysieke schade die de deelnemer oploopt tijdens de cursus door eigen toedoen. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 5 dagen voor aanvang van de cursus, daarna betaal je 50% van het cursusbedrag.
Contact
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *