9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden

Blog

Bij Scheersalon delen wij graag onze kennis. We laten je graag zien hoe je met enkele handige tips beter, sneller, gladder en comfortabeler kunt scheren – het authentieke natscheren is immers populairder dan ooit, maar soms ontbreekt het aan kennis om het scheren te veranderen van een moetje in een moment om naar uit te kijken. Niet alleen willen wij jouw scheerplezier vergroten, we vertellen je ook graag over nieuwe producten en nieuwe merken. Op onze blogpagina vind je allerlei behulpzame artikelen. 

Filter
My-Blades Platinum blog header

Ook de double- en single edge blade industrie denkt actief na over eco-vriendelijke productiemethodes. Waar de ene producent haar theorieën nog moet omzetten naar de praktijk, is een kleine internationale startup de eerste duurzame scheermesjes aanbieder.

Hoe verzorg je een kaal hoofd

De verzorging van je kale hoofdhuid meer omvat dan alleen maar het scheren van je hoofdhaar. Heb jij alle onderdelen voor de verzorging van je kale hoofdhuid in jouw routine opgenomen?

Hoofd scheren

Of je nu weinig haar hebt en je kaalheid omarmt of omdat je het gewoon stoer vindt, het scheren van je hoofd is een persoonlijke keuze die al door veel mensen met tevredenheid is gemaakt. Je hoofd kaalscheren doe je zo! Lees verder >

Scheermes handbagage

Ontdek wat wel en niet mee mag in je handbagage als het gaat om scheermessen en andere scheerbenodigdheden. Zo zorg je ervoor dat je jezelf ook op jouw reisbestemming comfortabel glad kunt blijven scheren!

Jeroen kwast 8jes rondjes draaien-web

Natscheerders weten dat zeep en het inzepen het comfort en de kwaliteit van jouw scheerbeurt bepalen. Hier lees je hoe!

12-09-2019-1-web

Een ongeluk tijdens het scheren zit in een klein hoekje. Met onze EHBS – Eerste Hulp Bij Scheerwondjes – bereid jij je optimaal voor.

AYLM-collage-1200x640-header

De scheerzepen van Abbate y la Mantia zijn ontzettend verzorgend voor een breed publiek, waarbij sommigen specifiek voor de droge of vette huid zijn. Daar zijn ze in onze optiek bijzonder goed in geslaagd!

07-04-2020_1-web

Wanneer je de hele dag thuis zit heb misschien minder zin om je te scheren. Dat biedt het kansen voor een thuiswerkbaard.

17-03-2020_MusgoReal-web

Verzorging is tijdloos – met die gedachte maakt Musgo Real als dochtermerk van het Claus Porto koninklijke verzorgingsproducten.

13-02-2020_Claus-Porto_-web

Claus Porto is een van 's werelds meest prestigieuze verzorgingsmerken – aan een goede formule hoeft niet gesleuteld te worden.

16-01-2020_1-web

De producten van Fitjar Islands zijn de perfecte producten voor bijeen bewuste leefwijze. In dit blog lees je hier meer over.

22-08-2019-parker slant bar-web

Parker heeft onlangs de ‘Semi-Slant’ safety razor gelanceerd. In dit blog lees je hoe Jeroen dit scheermes hem beviel.

04-07-2019-1-web

In de vijfde Scheersalon ingrediënten-encyclopedie maak je kennis met de geur van jeneverbes – een frisse, pittige geur.

04-05-2019-1-web

In de vijfde ingrediënten-encyclopedie maak je kennis met de herkenbare geur van menthol – een heerlijk verfrissend bestanddeel.

1558086957_fotoblogmei2019-web

Baarden en snorren zijn net zo vergankelijk als kleding: er zijn ieder jaar weer nieuwe trends of oude favorieten die terugkomen.