9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)

28-05-2024

Zomerse geneugten – altijd en overal een schone frisse baard-web

Zomerse geneugten – altijd en overal een schone frisse baard

Er zijn talloze manieren om het beste uit de zomer te halen. Enkele van mijn favoriete activiteiten zijn, lekker ontspannen op een terrasje met een drankje en tapasgerechtje of genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie.

Er gaat maar weinig boven het genieten van een drankje op een zonnig terras terwijl je de wereld aan je voorbij ziet gaan. Of je nu kiest voor een gezellig caféterras op een strategische locatie in een stad of dorp of een idyllisch terras aan het water, een terrasje pikken is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de zomerse sfeer. Naast dat verfrissende drankje en sfeer verhogend gezelschap, is een bittergarnituurtje of tapas-gerecht met bijbehorende sausjes vaak ook een onderdeel wat niet mag ontbreken.

Het bourgondische leven met een baard

Ik ben zeker geen doorgewinterde grillmaster, maar experimenteren met een marinades, rubs en sauzen durf ik wel aan. Of het nu met een lekkere hamburger, mooi stuk vlees, vis of een creatief vegetarisch gerecht is – barbecueën is een geweldige manier om samen met vrienden en familie te genieten van het samenzijn en het bourgondische leven in de buitenlucht.

Ik heb mezelf de vrijheid gegeven om te variëren als het gaat om mijn gezichtsbeharing. Het is heerlijk om jezelf lekker glad te kunnen scheren, maar met regelmaat waag ik me aan serieuze bakkebaarden, sik en snor of volledige baard. In die laatste hoedanigheden hebben mijn zomerse geneugten en wederkerend nadeel – alle geuren van die culinaire uitspattingen blijven in mijn baard, snor en sik ‘hangen’. Een effect wat door mij en mijn omgeving niet geapprecieerd wordt.

Herken je jezelf in deze situatie? Dan heb ik de gouden tip voor je…

De gouden tip voor al die culinaire uitspattingen in je baard

Naast een compacte baardborstel in mijn onmiddellijke omgeving, heb ik ook altijd de Hygienic Beard Gel van Cella Milano bij me. Dit reinigend leave-in baardverzorgingsproduct is speciaal ontworpen om vervelende geuren uit de baard te verwijderen en tegelijkertijd een verfrissend en desinfecterend effect te bieden. De perfecte oplossing voor na de zomerse barbecues, etentjes, of andere gelegenheden waarbij de baard een opfrisbeurt nodig heeft.

Altijd en overal een schone frisse baard

Hygienic Beard Gel wordt geleverd in een handige tube, waardoor het gemakkelijk en overal te gebruiken is. Het hoeft niet uitgespoeld te worden, wat het ideaal maakt voor onderweg of voor situaties waarin water niet direct beschikbaar is. Hiermee kunnen wij baard-dragende mannen snel en eenvoudig onze baard verzorgen en genieten van een verfrissend gevoel. Heerlijk is de aangename geur die we zelf, en niet minder belangrijk: onze omgeving, kunnen ervaren.

Hygienic Beard Gel van Cella Milano

Hoe draagt dit product bij aan een gezonde en frisse baardervaring?

Desinfectie en geurverwijdering: Hygienic Beard Gel is speciaal samengesteld om bacteriën te doden en vervelende geuren uit de baard te verwijderen. Dit zorgt niet alleen voor een frissere geur, maar helpt ook bij het behouden van een gezonde huid onder de baard.

Directe verfrissing: Door de verfrissende werking van de gel, voelt de baard direct schoner en frisser aan. Het is een snelle oplossing om, na een lange dag of na het eten van sterk geurend voedsel, de baard even op te frissen. Dit zonder dat er water of andere reinigingsmiddelen nodig zijn. De gel is geparfumeerd met jeneverbes en kaneel en laat een frisse geur met een subtiel kruidig accent achter. Ervaar direct de verfrissende en desinfecterende werking van deze 'gel igienizzante'!

Gemakkelijk in gebruik: De handige tube maakt het aanbrengen van de gel eenvoudig en gemakkelijk. Je hebt slechts een kleine hoeveelheid nodig om de baard te reinigen, waardoor het product lang meegaat en ideaal is voor dagelijks gebruik.

Cella Milano Hygienic Beard Gel

Baard Hygiëne Gel

Bekijk nu

Uitspoelen niet nodig: Het feit dat de gel niet hoeft te worden uitgespoeld, maakt het ideaal voor gebruik onderweg of op plaatsen waar water niet direct beschikbaar is. Dit maakt het ook een handige oplossing voor reizen of activiteiten buitenshuis.

Huidvriendelijk: Hygienic Beard Gel is ontwikkeld met ingrediënten die zacht zijn voor de huid en geen irritatie veroorzaken. Dit maakt het geschikt voor dagelijks gebruik, zelfs voor mannen met een gevoelige huid.

Een schone baard tijdens een zomer vol plezier en lekkernijen

Of het nu die ontspannen middag op het terras of een gezellige barbecue in de achtertuin is, zomerse activiteiten – ik kijk ernaar uit. Jij ook? Pak je zonnebrandcrème, je favoriete zonnebril, compacte baardborstel en Cella Milano Hygiënische Gel (of meer sfeervol: Gel Ingenizzante per Barba) en geniet van de aankomende zomer vol plezier en lekkernijen!

RECENTE ARTIKELEN


Filter
Zomerse geneugten – altijd en overal een schone frisse baard-web

Er zijn talloze manieren om het beste uit de zomer te halen. Lekker ontspannen op een terrasje met een drankje en tapasgerechtje of genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie. Zo zorg jij altijd en overal voor een schone frisse baard!