9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)

29-03-2018

1522318004_als-je-haar-maar-goed-zit-13-web

Als je haar maar goed zit!

Haarverzorging uit Londen, Florence, en gewoon uit Nederland

De lente komt eraan! Weg zijn de dagen van grijze luchten met hun eindeloze regenbuien; weg zijn de verraderlijk heldere dagen met hun ijzige vrieskou. Terwijl we onze regenjassen en wintermutsen ver wegstoppen in de kast hopen we dat onze jas maar snel mag volgen. Dat betekent dat de weg vrij is voor je haar om te stralen!

Londen versus Nederland

We hebben het hier vaak over baarden en snorren, maar de haren bovenop je hoofd willen we ook niet, ehh, over het hoofd zien. We richten daarom de spotlights op je haren en hoe je ze in model kunt brengen, om precies te zijn twee Britse merken en twee merken van Nederlandse makelij. Te beginnen met iets dat misschien wel te mooi is om waar te zijn…

St James of London: een sprookje

… of toch niet? Nou, nee dus. De pommade van St James of London is echt te mooi om waar te zijn, maar toch zijn ze waar. En tastbaar. En te koop. Bij ons. Een pommade is een wasachtig stylingsmiddel wat niet verhard. Je kunt dus gedurende de dag je haar restylen. Deze pommade heeft een frisse geur en voelt zijdezacht aan. 

Een bijzondere eigenschap is het feit dat deze pommade de haren niet aan elkaar kleeft; perfect voor het modelleren van een dunner wordende haardos. Je haren blijven daardoor ook lekker luchtig en in model. St James of London is voor de flexibele gentleman; voor mannen die graag investeren in kwaliteit – hun eigen kwaliteit. Een flexibele pommade past daar perfect bij. Ook tijdens het douchen kun je deze kwaliteit ervaren, want er zijn ook shampoos verkrijgbaar.

Haarverzorging van Gentlemen’s Tonic

Gentlemen's Tonic is een ander merk uit Londen dat ook staat voor kwaliteitsproducten voor de moderne man. Dit merk is ontstaan in de statige wijk Mayfair, waar zakenmannen de druk van alledag even ontvluchtten door zichzelf goed te laten verzorgen. Gentlemen’s Tonic staat dus voor kwaliteit en aandacht. Voor de man, en voor zijn haar.

De haarstyling van Gentlemen’s Tonic bestaat uit matte paste, pommade en grooming cream (allen met een medium hold) en de structure (met een strong hold), met alles van een matte tot een high shine finish. Profiteer deze week van 15% korting op de haarstylingsproducten van Gentlemen’s Tonic.

Tenax: made in Italy

Tenax, van de hand van de Martelli-familie, de makers van Proraso. In nauwe samenwerking met professionals uit de international barber- en kapperswereld ontwikkelden zij pommades, brillantine en gellatina. Verbaas je over het effect van deze fixatieproducten, geïnspireerd door succesformules uit de jaren ‘50.

Mr. Dutchman: geen fratsen

We hebben je al eens verteld dat Mr. Dutchman een merk is dat zegt waar het op staat. Ze hebben twee verschillende pommades; de Schone Schijn en de Matte Modder. Kijk, dan weet je eigenlijk al genoeg toch? Het flexibele maar stevige effect van een clay of pommade, met een glanzende look of juist een matte finish.

De Reuzel van Leen en Bertus

De namen Leen en Bertus doen misschien niet direct een belletje rinkelen, maar Schorem Barbiers zal dat hoogstwaarschijnlijk wel doen. Deze old school barbers gebruikten hun eigen ervaring om pommades te maken onder de naam Reuzel; een knipoog naar het verleden van pommades, die toen gemaakt werden van dierlijke vetten en geparfumeerd werden met appels (‘pomme’ is Frans voor appel).

Het Reuzel pommade-assortiment is breed om zodoende iedereen wat te kunnen bieden. Op zoek naar een (hele) sterke hold? Kies dan voor Pink Grease of Blue. Wil je een medium hold, dan zijn Green Grease en Fiber het antwoord. De Clay Matte pommade zorgt voor een matte look, terwijl de Red High Sheen juist een glanzend resultaat geeft.

Lenteklaar

Zo zie je maar weer dat er een rijke diversiteit is in wat je allemaal in je haar kunt doen (om nog maar te zwijgen over de talloze kapsels waar je uit kunt kiezen). De keuze is te groot om er eentje te kiezen; dan zouden we jou tekortdoen. Want wat wij goed vinden, hoef jij nog niet zo te ervaren. Maak een keuze en ervaar het zelf. Lenteklaar? Check! 

RECENTE ARTIKELEN


Filter