Pomade St James of London – bíjna te mooi om waar te zijn

Er was eens een barber die niets dan het állerbeste wilde voor zijn klanten. Op een dag vond hij een pakketje op zijn drempel, toen hij bij het ochtendgloren zijn barbershop wilde openen. Nieuwsgierig nam hij het pakje mee naar binnen.

De geur die er van af kwam was er eentje die hij nog nooit zo had geroken. Zo fris, zo fijn! De benieuwde barber opende het pakketje. Binnenin trof hij een pomade aan, die zijdezacht aanvoelde op zijn hoofdhuid.

De kiene kapper kneep zichzelf in de bovenarm, om te kijken of hij niet droomde. Niets was minder waar: toen hij zijn ogen weer opende, had hij nog steeds die prettige pomade vast. Blij verrast keek hij op het pakketje om te zien wie de wonderlijke weldoener was. ‘St James of London’ was wat hij op het label las.


Sprookjesachtige pomade

Het klinkt misschien als een sprookje, maar dat is het niet. De pomade van St James of London is ‘the real deal’. Deze klassieke pomade zorgt er namelijk voor dat jouw haar de hele dag op zijn plaats blijft, terwijl je het nog steeds kunt restylen als je je look net even wat anders wilt. De pomade is licht en fris, makkelijk uit te wassen, en met een prettig en subtiel geurtje. Velen beschouwen dit als de beste pomade op de markt. Wij kunnen niet anders dan dit volmondig beamen.

Al sinds 1953 maakt dit van origine Britse merk scheer- en grooming-producten voor de moderne gentleman. Dit is een taak die wel aan Britten besteed is! De moderne gentleman is sportief en verzorgd; onstuimig maar verfijnd. Daar hoort een flexibele verzorgingslijn bij, waarvan de pomade het beste voorbeeld is. Simpel en effectief in gebruik, degelijk en toch flexibel. Dat is wat de moderne gentleman zoekt, en dat is wat St James of London je biedt.


Geen sprookje, maar werkelijkheid

De pomade van St James of London doet je versteld staan van diens kwaliteit, performance, en geur. Dit product verdient het allerhoogste podium. Het is een cadeautje waar je jezelf op mag trakteren. Wij zijn met onze 35 jaar ervaring als barber zelden zo verrast door een product. St James of London brengt scheren en verzorging naar een hoger niveau. Dus wees gewaarschuwd: eenmaal een fan, altijd een fan.

Klinkt goed? Absoluut. Een sprookje? Reken maar van ‘yes’. Te mooi om waar te zijn? Gelukkig niet!

Check het nu zelf en bekijk hier ons assortiment van St James of London.

St. James of London collectie