20-04-2021

AcquadiParma_blu med-1-web

Blu Mediterraneo – zo haal je Italië in huis

Hoe ziet jouw vakantie eruit dit jaar? Wanneer het wellicht toch weer een staycation in Bad Hintergarten of Costa Balconia wordt kun je wel een beetje fantasie gebruiken. Met de nieuwe Blu Mediterraneo-collectie is dit binnen handbereik. Je waant je direct in de aantrekkelijke regionen van het Italiaanse Middellandse Zeegebied.

La dolce vita – met Acqua di Parma

Acqua di Parma staat voor de stijl van Italiaanse signori – het is de belichaming van Italiaanse verfijning en subtiele luxe. La dolce vita! Acqua di Parma weet dit sentiment keer op keer in haar producten te vangen. Het zijn méér dan aantrekkelijke geuren; het stelt mannen en vrouwen in staat om zich onder te dompelen in de Italiaanse levensstijl.

Dat klinkt dus precies waar we in ons land, bij gebrek aan concrete vakantieplannen, behoefte aan hebben. De Blu Mediterraneo-collectie van Acqua di Parma laat je de charme van het Italiaanse Middellandse Zeegebied beleven. Laat ons de vijf unieke geuren in deze collectie aan je voorstellen.

Bergamotto di Calabria – een verkwikkend houtachtig aromatisch geurkarakter komt je tegemoet dankzij de bruisende topnoten van bergamot, het hart met kalmerende noten van rode gember en cedarwood, en de unieke combinatie basisnoten van vetiver, benzoë en muskus.

Arancia di Capri – de ontspannende, heldere topnoten van sinaasappel-, mandarijn- en citroengeuren vormen de basis voor deze rustgevende geur. In het hart smelten petit grain noten samen met een intens kardemom aroma, terwijl de basis van dit parfum wordt afgerond met een lichte toets van karamel en de sensuele noten van muskus.

Mandorlo di Sicilia – ervaar het bloemige, lichtzoete geurkarakter met bruisende topnoten van steranijs, bergamot en sinaasappel. In het hart van deze geur vloeien citrusaccenten samen met zachte en omhullende noten van de iconische mediterrane groene amandelen en ylang-ylang, terwijl de basis wordt afgerond door cederhout, vanille en witte muskus noten.

Fico di Amalfi – een verkwikkend bloemige, fruitige geur die wordt gekenmerkt door de fruitige noten van bergamot, citroen, grapefruit en cederhout. In het hart komen noten van vijg samen met geuren van roze peper en jasmijnblaadjes, terwijl de basis van deze eau de toilette wordt afgerond met harmonieuze accenten van vijg, cederhout en benzoë.

Mirto di Panarea – ervaar de aromatische noten van mirte en basilicum gecombineerd met citroen en bergamot. De unieke harttonen met zeebriesaccenten, rozen en jasmijn gaat vooraf aan een intense basis van mastiek, jeneverbes, cederhout en amber.

Iedere geur in deze collectie is verkrijgbaar in een verfrissende, opbeurende shower gel (200 ml) en een aromatische eau de toilette (75 ml) waarin de unieke eigenschappen van iedere geur telkens goed naar voren komen.

Italië is dichterbij dan ooit

Acqua di Parma heeft zichzelf wederom overtroffen met de Blu Mediterraneo-collectie. We begrijpen dat je dit graag zelf wil ervaren. Wat houdt je tegen? Haal nú dat Italiaanse vakantiegevoel in huis! Bestel direct of bezoek onze scheerwinkel waar je deze geuren direct kunt ervaren.