Klantenservice

Wij staan klaar voor al jouw vragen 

LOCKDOWN – BEZOEK AAN ONZE SCHEERWINKEL IS NIET MOGELIJK

Wij als Scheersalon hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel richting onze medewerkers, klanten en hun naasten. Daarom dragen wij actief bij aan de strijd tegen het coronavirus en volgen wij de regels op van de overheid.
Dat wil zeggen dat in verband met de lockdown, bezoek* aan onze scheerwinkel voor onbepaalde tijd niet mogelijk is.

Heeft u vragen of advies nodig, neemt u dan telefonisch contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies.

Team Scheersalon

Mochten er tijdens jouw bezoek aan (de website van) Scheersalon vragen of klachten zijn ontstaan rondom bestellingen, leveringen of voorwaarden, dan kun je de antwoorden vinden onder het onderdeel klantenservice. Voor scheergerelateerde vragen kun je een kijkje nemen op onze informatiepagina of onze blogpagina

Mocht het zo zijn dat je geen antwoord kunt vinden op je vraag, neem dan contact met ons op middels het contactformulier. Wij zullen jouw vraag of klacht in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen!

Onze gegevens:

Scheersalon
Lange Voren 3
5521 DC Eersel
T: 0497-760606
E: info@scheersalon.nl

Wil je onze scheerwinkel komen bezoeken? Het Scheersalon team kan je daar optimaal adviseren. Denk je specifiek advies van onze specialist Jeroen nodig te hebben? Dan adviseren wij vooraf te bellen, om je ervan te verzekeren dat hij tijdens jouw bezoek niet buiten de deur werkzaam is.  

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.