Klantenservice

Wij staan klaar voor al jouw vragen 

Mochten er tijdens jouw bezoek aan (de website van) Scheersalon vragen of klachten zijn ontstaan rondom bestellingen, leveringen of voorwaarden, dan kun je de antwoorden vinden onder het onderdeel klantenservice. Voor scheergerelateerde vragen kun je een kijkje nemen op onze informatiepagina of onze blogpagina

Mocht het zo zijn dat je geen antwoord kunt vinden op je vraag, neem dan contact met ons op middels het contactformulier. Wij zullen jouw vraag of klacht in behandeling nemen en zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen!

Onze gegevens:

Scheersalon
Lange Voren 3
5521 DC Eersel
T: 0497-760606
E: info@scheersalon.nl

Het Scheersalon team kan je optimaal adviseren. Denk je specifiek advies van onze specialist Jeroen nodig te hebben? Dan adviseren wij vooraf te bellen, om je ervan te verzekeren dat hij tijdens jouw bezoek niet buiten de deur werkzaam is.  

Scheersalon deurbeleid

Wij als Scheersalon hebben een groot verantwoordelijks gevoel richting onze medewerkers, klanten en hun naasten. Daarom dragen wij actief bij aan de strijd tegen het coronavirus.

Wil je onze scheerwinkel bezoeken? We kunnen je ontvangen met inachtneming van onderstaande omgangsnormen:

  • Vanzelfsprekend ervaar jij noch gezinsleden griepverschijnselen
  • Respecteer 1,5 meter afstand tussen personen
  • We geven geen fysieke hand
  • Betaal bij voorkeur met pin
  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.