9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden

29-11-2017

1512033352_droge-winterhuid-voorkomen

Niet krabben deze winter

Extra hydratatie tijdens de wintermaanden met St James of London

Droge huid is een fenomeen dat net zo bij de wintermaanden hoort als lekker voor het haardvuur een kopje warme chocolademelk drinken. Je wilt je graag (dagelijks) scheren, maar je gezichtshuid heeft het door de wind, droge lucht al zo zwaar te verduren. Hydratatie is de sleutel tot een winterklare huid. Met bijvoorbeeld de aftershave gels van St James of London voorkom je een geïrriteerde, jeukende gezichtshuid als je lekker voor het haardvuur jouw welverdiende kopje warme chocolademelk nuttigt – ook dat is héle belangrijke hydratatie. 

Waarom droogt mijn huid zo snel uit?

Terwijl het buiten koud is, heerst er binnen kunstmatige warmte. De optelsom van lage buitentemperaturen, lage luchtvochtigheid en harde wind maakt in combinatie met de droge lucht binnenshuis een gevaarlijke cocktail voor de huid. Jouw huid droogt hierdoor sneller uit dan normaal, waardoor je extra voorzorgsmaatregelen zult moeten nemen.

Hoewel het geen fijne gedachte is dat je ook binnen niet veilig bent voor droge lucht, ondanks dat je het gure weer ontvlucht, kun je je troosten met de gedachte dat er een oplossing voorhanden is. Je kunt na je vaste scheerritueel een extra zekerheidje inbouwen met de verschillende aftershave gels van St James of London. Deze gels zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en stellen de hydratatie van jouw huid voorop. Doordat ze alcoholvrij zijn, zijn ze geschikt voor ieder huidtype – ook de gevoelige huid. Deze verzorgende aftershave gels zijn er in vijf verfrissende geurcombinaties.

Sandalwood & Bergamot

Sandalwood & Bergamot

Deze geur combineert het warme en rustgevende van sandelhout en bergamot met vleugjes citrus, jasmijn, amber en vanille. Een traditionele geur met een tijdloze Engelse kern.

Cedarwood & Clarysage

Cedarwood & Clarysage

Dit was in 1953 de eerste formule die gebruik maakte van de rustgevende aardse elementen van cederhout. Wederom een gouden combinatie die een gewaardeerde traditie tijdloos fris houdt. 

Black Pepper & Lime

Black Pepper & Lime

Met peperkorrel-olie en Perzische limoengeur waan je je in het verre Oosten, maar blijf je gegrond in de realiteit van alledag. Kortom, dit is een moderne geur met een spannend randje die eigenlijk voor elke gelegenheid geschikt is.

Mandarin & Patchouli

Mandarin & Patchouli

Vergeet alles dat je van patchoeli weet – deze warme en verfijnde mix geeft een frisse, natuurlijke geur dankzij de mix met mandarijn. Een klassieke glans met een moderne feel.

Lavender & Geranium

Lavender & Geranium

Met deze geur hoef je nog lang niet achter de geraniums te gaan zitten, want je smeert de subtiele geur ervan gewoon op je gezicht! Deze geur staat voor de Britse traditie van ingetogen elegantie, die sluw de aandacht trekt en daarmee urenlang betoverend is.


Winter zonder kriebels

Een hydraterende aftershave gel – zoals deze van St James of London – verkoelt en kalmeert de huid na het scheren. Met deze vijf ga je voor klassieke, tijdloze geuren in een stoere glazen verpakking met een hygiënisch pompsysteem. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de verzorging voor jouw huid. St James of London zorgt daarvoor. Geniet van de wintermaanden zonder kriebels!

 

St James of London aftershave gel

RECENTE ARTIKELEN


Filter