9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)

19-01-2018

1516190467_Aleppo-1919-blog-web

Waar jouw baard al eeuwen op wacht

De vermaarde Aleppo-zeep: de grondsteen van Beardpride baardzeep

Aleppo, Syrië – een van ’s werelds oudste bewoonde steden. Gelegen in het Midden-Oosten, op een strategische plek tussen de Middellandse Zee en rivier de Eufraat. Aleppo –  de stad die te boek stond als een van de sterkste burchten ter wereld en waar eeuwenlang om gestreden werd, omdat het gebouwd was bovenop een heuvelgroep omringd door een vruchtbaar dal. Aleppo – de plek waar een van ’s werelds meest beroemde zepen al eeuwenlang gemaakt wordt.  

Legendarische receptuur

Beardpride baardzeep

Het is onbekend wanneer de vermaarde Aleppo-zeep voor het eerst gemaakt werd. Wat wel duidelijkis, is dat de zeep zich als een lopend vuurtje over Europa verspreidde na de eerste kruistochten, een kleine 1000 jaar geleden. Ook schijnt Cleopatra een gebruiker van deze zeep
te zijn geweest.

Aleppo-zeep wordt nog altijd met de hand geproduceerd op een manier die maar weinig veranderd is in al die eeuwen. Het is een ambachtelijk product, waarvan de receptuur van generatie op generatie wordt doorgegeven. De zeep wordt tegenwoordig echter niet altijd meer in Aleppo gemaakt, hoewel het de naam nog steeds draagt – ook nu nog is de stad een regelmatig onderwerp van onrust en strijd.

100% natuurlijke grondstoffen

Aleppo-zeep wordt gemaakt op basis van olijfolie en laurierbesolie. De zeep is daarom volledig natuurlijk en vrij van kunstmatige toevoegingen. De zeep beschermt, verfrist en zuivert de huid. Daarnaast werkt de zeep ook hydraterend, en versnelt het natuurlijke herstelproces van huid en haar.

Een zeep die op zuiver natuurlijke wijze  wordt geproduceerd en die ook een weldadig effect op je haren heeft? Dat wekte de nieuwsgierigheid van Beardpride, de Duitse oliën-specialist met volledig natuurlijke producten voor de baard. Beardpride werkt namelijk oo

k met zuiver natuurlijke producten. Beardpride-goeroe Marko Schulze werkte nauw samen met in Syrische zeepmakers in Turkije om de Beardpride baardzeep te ontwikkelen.

Beardpride baardzeep

De inmenging van Beardpride in de eeuwenoude Aleppo-formule is overigens summier te noemen, maar niet insignificant. De toevoeging van zwarte komijnzaadolie en andere essentiële oliën geeft de zeep antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, ideaal voor de verzorging van je baard. De combinatie met de beschermende en hydraterende eigenschappen van Aleppo-zeep maakt deze baardzeep de ultieme verzorging voor elk type haar én huid.

Beardpride zet een eeuwenoude traditie voort en gebruikt Aleppo-zeep om een vernieuwende baardzeep te maken met bekende middelen. De beste eigenschappen van een klassieke receptuur worden samengevoegd met vernieuwende ingrediënten. Het resultaat? De milde en natuurlijke reiniging en verzorging waar jouw baard al eeuwen op wachtte.

Beardpride Aleppo baardzeep

RECENTE ARTIKELEN


Filter
Zomerse geneugten – altijd en overal een schone frisse baard-web

Er zijn talloze manieren om het beste uit de zomer te halen. Lekker ontspannen op een terrasje met een drankje en tapasgerechtje of genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie. Zo zorg jij altijd en overal voor een schone frisse baard!