9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)

09-08-2018

1533808001_Handzeep3-web

Om in je handen te wrijven zo fijn

Handzeep – praktisch, hygiënisch, en milieubewust

Je handen komen iedere dag met van alles in aanraking. Niks mee aan de hand, zou je zeggen. Echter met zo veel verschillende invloeden ligt het voor de hand dat er toch iets op de loer kan liggen. Door bijvoorbeeld met vieze handen te eten werk je vervelende infecties of ziektes in de hand. Om zulke problemen te voorkomen hebben wij iets achter de hand: authentieke handzeep. We kunnen je op voorhand beloven dat je dit blog erg handig zult vinden.

Handen wassen

Help bacteriën om zeep

Oké, we beloven dat de woordspelingen nu wel klaar zijn. Dat werd onderhand tijd! (…) Uhm goed, over tot de orde van de dag. We willen het even met je hebben over handzeep. Je zou denken dat dit niet heel spannend is; je zet een flacon op het toilet, eentje op het aanrecht en eentje in de badkamer, en dat is het dan.

Dat kan, maar dat zou erg jammer zijn. Zeep in een flacon is namelijk niet erg milieuvriendelijk, noch authentiek. Gebruik liever ambachtelijk geproduceerde handzeep, verpakt in een milieuvriendelijke verpakking zoals een blik (want te hergebruiken) of papier (want te recyclen). Van authentieke zeepblokken heb je bovendien veel minder zeep nodig dan van een pompje, dus het is ook nog eens goed voor de financiële afdeling van je huishouden. Vandaag gaan we je overtuigen dat iets ogenschijnlijk simpels als handzeep toch wel degelijk toegevoegde waarde kan hebben. Authentieke handzeep is praktisch, hygiënisch, milieubewust, en niet in de laatste plaats – mannelijk.

Scottish Fine Soaps

Scottish Fine Soaps

Het eerste merk dat we je voor willen stellen is Scottish Fine Soaps. De naam zegt eigenlijk al genoeg: fijne zepen, uit Schotland. Dat de Schotse hooglanden in staat waren een verfijnd product als whisky voort te brengen, wisten we al. Nu mag je daar verfijnde handzepen aan toevoegen.

De Whisky soap in a tin-collectie gebruikt hét nummer 1 exportproduct van Schotland als basis voor vier unieke geuren. In de vintage tinnen verpakking kun je genieten van de geur van citrus en kruidige tonen (Manhattan); van rum, fruit en amandel (The Rob Roy); van citrus met bergamot en mandarijn (Dandy Sour); of van bergamot, kruidige lavendel en cederhout (Rusty Nail). Wij zijn heel benieuwd hoe jij deze bijzondere whisky-cocktails zult ervaren.

Naast deze whisky-collectie kun je van Scottish Fine Soaps ook nog vijf andere zepen in blik proberen. Dat zijn Thistle & Black Pepper, Shea Butter, Cocoa Butter, Olive Oil, en Argan Oil. Hoogwaardige kwaliteit in een luxe vintage uitvoering!

Mondial

Al vier generaties lang maakt Mondial scheer- en verzorgingsproducten naar het Italiaanse toonbeeld van excellentie. Eerst alleen scheerkwasten, later kwamen daar scheermessen bij – en tot slot ook scheercrèmes en -zepen, wat het bedrijf compleet maakte. De handzepen van Mondial vloeien voort uit hun streven naar perfectie. Florence is een frisse belichaming van de gelijknamige stad – mannelijk, elegant en tijdloos. Nobilis, de andere handzeep van Mondial, is een stijlvolle geur die evenwicht vindt tussen fijne houten noten en hints van pittige zwarte peper.

Beardpride Aleppo zeep

Beardpride

Dit Duitse merk gebruikt de vermaarde Aleppo-zeep als basis voor hun baardzepen. De toegevoegde etherische oliën verrijken de Aleppo-zeep en maken deze geschikt voor je baard, maar ook je haren en de rest van je lichaam – zoals je handen dus. Beardpride maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke producten.

Acca Kappa

Terug noordelijk door de Italiaanse laars komen we in Venetië, waar Acca Kappa actief is. Het bedrijf selecteert grondstoffen van de hoogste kwaliteit met respect voor het milieu. Acca Kappa is tegenwoordig een industrieel familiebedrijf dat trouw blijft aan hun tijdloze waardes. Hun zepen zijn uniek in hun eenvoud: romig, hydraterend, en langdurig geurend. Zo is er de triple milled handzeep uit de 1869-serie. In de White Moss-serie heb je een triple milled handzeep in 100 gram, en als 150 gram als onderdeel van een cadeauset. White Moss is geparfumeerd met onder andere lavendel, muskus, en jeneverbes.

Altijd fris, altijd schoon

Wij vinden dat een handzeep in elk huis meerdere malen thuishoort: in de keuken, op het toilet, en in de badkamer. Wij geven graag de voorkeur aan een authentieke handzeep, waarmee het handen wassen van gewoon verandert in bijzonder ­– precies wat je met je scheerbeurt ook doet. Ga voor de beleving, ga voor authentiek. 

Handen

RECENTE ARTIKELEN


Filter