9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)

17-03-2020

17-03-2020_MusgoReal-web

Maak kennis met Musgo Real

Mannelijke verzorging van koninklijke klasse

Musgo Real heeft als dochtermerk van het Portugese Claus Porto een eigen, op zichzelf staande identiteit die al bijna een eeuw bestaansrecht heeft. Musgo Real is namelijk ontstaan in woelige tijden (de jaren ’30 van vorige eeuw) om mannen te kunnen laten ontsnappen aan alledaagse zorgen. Maak kennis met Musgo Real – want degelijke verzorgingsproducten zijn tijdloos.

 

Weg uit de zorgen van alledag

Net zoals de producten van moedermerk Claus Porto worden de producten van Musgo Real stuk voor stuk liefdevol en ambachtelijk per stuk geproduceerd en handmatig verpakt. Door gebruik van enkel lokale inheemse ingrediënten uit het rijke Portugese landschap ben je met Musgo Real de koning te rijk ­– tijdens je scheerbeurt én daarna, of tijdens een heerlijk bad. Even weg uit de werkelijkheid, maar wel met een speelse knipoog.

De producten van Musgo Real kom je in de volgende hoedanigheden tegen:

  • Body Soap en Soap on a Rope: rijke, romige meervoudig gemalen hand- en badzeep;
  • Scheerzeep in bowl: scheerzeep (en navulverpakkingen) die perfect passen in de stoere rvs-bowl;
  • Scheercrème in tube: perfecte preparatie voor een comfortabele scheerbeurt;
  • Aftershave lotion en aftershave balsem: verfrissende verzorging voor na het scheren;
  • Pre-shave olie: bereid de huid en haren voor op de scheerbeurt zonder aan grip in te boeten;
  • Eau de toilette en eau de cologne: de beste manier om Musgo Real-geuren te ervaren!

In plaats van Musgo Real definiëren aan de hand van haar producten draaien we het om en vertellen wij aan de hand van de drijvende kracht van ieder product: haar geur. 

Classic Scent – de trendsetter

De Classic Scent heeft zijn naam niet voor niets gekregen. Deze warme, mannelijke geur met een subtiel houtachtig oriëntaals karakter heeft een kenmerkende geur. De noten van sandelhout, patchouli en warme vanille zorgen voor een kruidig accent.

Orange Amber – warm, fris en diep

Door de toevoeging van frisse bergamot en warm amber krijgt Orange Amber een rijk karakter dat zorgt voor een spannende compositie. Fris, maar toch warm; zoet, maar ook diep en mannelijk. Dit is niet zomáár een citrusgeur!

Oak Moss – mannelijke bravoure

De basis van Oak Moss is een diep houtachtig akkoord met verkwikkende noten van limoen en koriander. Dit is er echt eentje die je zelf moet ervaren; het is een gedurfde combinatie van ingrediënten, maar Musgo Real slaagt met vlag en wimpel met deze ultiem mannelijke, kalmerende geur. 

Spiced Citrus – oriëntaalse citrus

Waar Orange Amber citrustonen aanvult met frisse noten moet Spiced Citrus het hebben van warme oriëntaalse ingrediënten zoals specerijen en wierook. Citroenverbena, limoen en koriander ronden het geheel af voor een unieke geursensatie.

Black Edition – dressed in black

De toevoeging van houtskoolpoeder aan de Black Edition zepen was niet enkel cosmetisch: diens zuiverende eigenschappen zullen je huid revitaliseren en ontgiften. De geur van deze donkere prins bezit een basis van vetiver en ceder, patchouli en zoete tonka, met in zijn donkere hart een verleidelijke mix van ganache en exotische kruiden die is gecombineerd met pittige topnoten van jeneverbes, citroen en bergamot. Een geur die complex, aantrekkelijk en uitgesproken dynamisch is.

 

Mannelijke verzorging van koninklijke klasse

Afhankelijk van hoe je ‘real’ vertaalt krijg je twee uitkomsten: ‘echt’ en ‘koninklijk’. Wat ons betreft maakt het niet uit, ze zijn allebei even waar. Daar kom je vanzelf achter wanneer je deze producten gebruikt.

Het is niet verwonderlijk dat Johnny Depp groot fan is van Musgo Real. Net zoals dit multi-talent weet Musgo Real telkens weer een unieke verschijningsvorm aan te nemen, net wanneer je denkt dat je alles wel gezien hebt.

Hecht jij waarde aan comfort en kwaliteit tijdens jouw scheerbeleving? Zoek je naar mannelijke verzorgingsproducten met een speelse knipoog? Dan kun je nu je zoektocht staken; Musgo Real is jouw antwoord. 

RECENTE ARTIKELEN


Filter