9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)

24-04-2018

1524578182_Shave-like-a-king800-web

Shave like a king

Een beetje meer aandacht voor jezelf

Het leven stelt soms hoge eisen. Werk, vrienden, sport… het liefst zou je overal bij willen zijn en alles willen doen wat je leuk vindt. In de haast van het alledaagse leven zou je bijna de allerbelangrijkste persoon in jouw leven vergeten: jezelf. Een beetje meer aandacht voor jezelf kan geen kwaad; van hele grote gebaren tot de geneugten van de kleine pleziertjes in het leven.

Anno 1790

Het is niet dat we nu een maatschappijkritisch stuk willen schrijven over een veeleisende samenleving. Het is ook niet zo dat we vinden dat je jezelf kosten wat kost op de eerste plek moet zetten. Nee – wat we willen zeggen is dat er ergens daartussen een balans is, en dat iemand die geluk kan halen uit de kleine doch bijzondere dingen in het leven, veel beter opgewassen is tegen al hetgeen ‘de wereld’ hem op zijn bord kan leggen.

Om dit verhaal beter te kunnen plaatsen dienen we eerst terug te gaan naar 1790, waar een nederige apotheker in London in alle anonimiteit zalfjes en smeerseltjes mengt voor de hooggeplaatste Britse bevolkingsleden; D.R. Harris is de naam.

Royal D.R. Harris

Het was niet dat D.R. Harris op jacht was naar faam of geld. Zijn ambacht had voorrang boven zulke zaken. Hij deed zijn werk en was daar content mee. Ondertussen ging zijn reputatie zich als vanzelf verspreiden, en het was zo dat deze olievlek van goede aanbevelingen doorsijpelde tot in de hoogste kringen van Groot-Brittannië.

D.R. Harris was een van de eersten die zichzelf op de kaart zette als specialist in mannelijke verzorgingsproducten. Sinds 1938 mag deze naam, inmiddels verbonden aan een merk en synoniem met hoogwaardige verzorging, zichzelf ‘koninklijk’ noemen. Twee koninginnen, alsmede Prince Charles, maakten al gebruik van de diensten van deze koninklijke drogist.

Waarom D.R. Harris bij jou past (of niet)

Niet alleen hun reputatie bij het Britse koningshuis, maar natuurlijk ook de onfeilbare kwaliteit van hun producten maakt D.R. Harris met recht een merk dat zich zowel letterlijk als figuurlijk koninklijk in statuur mag noemen.

Het past bij de moderne man die zichzelf af en toe een vorstelijke behandeling wil geven als hij zichzelf scheert voor de spiegel in de badkamer. D.R. Harris is er voor de mannen die genot kunnen halen uit de kleine dingen van het leven. Iets als scheercrème of scheerzeep, hoe klein dit ook moge lijken, kan iets ogenschijnlijk eenvoudigs als een scheerbeurt naar een hoger plan tillen.

Als je meer wilt in het leven, maar niet meteen alles voor jezelf wilt; als je geloof dat kleine gebaren grote positieve golven teweeg kunnen brengen – dan zijn de producten van D.R. Harris jou op het lijf geschreven.

Dr. Harris


In the spotlight: D.R. Harris sandalwood

Als je naar de ingrediënten van D.R. Harris-producten kijkt, zul je je misschien afvragen of wij ons hebben laten verblinden door een merk met een koninklijke reputatie en alles zomaar voor waar aannemen. Rozengeur en lavendel - serieus? Maar nee, we hebben niet ons verstand verloren. Wel ons hart; D.R. Harris levert consistente kwaliteit en geuren die onmiskenbaar mannelijk ruiken. Voor mannen die zichzelf wat extra aandacht willen geven.

De ontwikkelingen van D.R. Harris staan gelukkig niet stil. Heb je al met de sandalwood geurlijn kennis kunnen maken? Ook hier geldt; eerst proberen, dan oordelen. Want deze producten zullen je verbazen, en eventuele vooroordelen doen wankelen. Ervaar sandalwood met een vleugje eucalyptus als subtiele geur en verfrissing in scheercrème, scheerzeep (in een mooie wooden bowl mét navulling of scheercrème), cologne spray en aftershave balm.

Geniet tijdens en na het scheren van de aardse tonen van sandalwood, geïntegreerd in jouw scheerervaring zoals alleen D.R. Harris dat kan doen. Zou onze koning zich ook scheren met producten van de Britse hofleverancier? Zou één van zijn lakeien in het land hem wat hebben ingefluisterd – dat hij tijdens een Scheersalon premium scheertraining overtuigd raakte van dit Britse kwaliteitsmerk? Het antwoord blijven we je verschuldigd. Liever bieden we jóu een koninklijke scheerbeurt. Neem een kijkje wat D.R. Harris jou te bieden heeft en shave like a king! 

Dr Harris Sandalwood

RECENTE ARTIKELEN


Filter
Zomerse geneugten – altijd en overal een schone frisse baard-web

Er zijn talloze manieren om het beste uit de zomer te halen. Lekker ontspannen op een terrasje met een drankje en tapasgerechtje of genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie. Zo zorg jij altijd en overal voor een schone frisse baard!