Fitjar Islands

"Ambachtelijke producten uit Noorwegen" 

Noorwegen is een land met een van ’s werelds meest ongerepte natuurlandschappen. Die puurheid vind je terug in de producten van Fitjar Islands. Géén kunstmatige toevoegingen zoals parabenen en kleurstoffen – wél natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën, en de liefde van handgemaakte verzorgingsproducten.

Fitjar Islands

Fitjar Islands noemt zichzelf moderne ambachtslieden, gevestigd in het westen van Noorwegen. De fabriek is omgeven door prachtige gevarieerde natuurgebieden die een directe invloed hebben op het gevoel achter hun producten en de grondstoffen die zij daarbij gebruiken – het veilige gevoel van een haven, het woelige berglandschap en de uitgestrekte gletsjers en fjorden. Fitjar Islands-ingrediënten zijn afkomstig uit dat landschap met respect voor de natuur en met respect voor de eindgebruiker. Dat betekent dus veelal vegan producten die vrij zijn van kunstmatige toevoegingen en die ideaal zijn voor de gevoelige huid.
Fitjar Islands produceert haar producten alleen in kleine batches om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Het bedrijf kan zich met recht modern en ambachtelijk noemen; Fitjar wil haar productieproces en het gebruik van haar producten met zo min mogelijk vervuiling en belasting van het milieu gepaard laten gaan. Terug naar de natuur, terug naar ambachtelijke productie.

Bekijk hier ons volledig assortiment Fitjar Islands producten.
Fitjar Islands brand
Wat vindt onze Jeroen van dit product?
Fitjar Islands brand
Merknaam:
Fitjar Islands
Land:Noorwegen
Stad:Fitjar
Sinds:2014
Producten:Scheer-, baard en verzorgingsproducten

Fitjar Islands brand
Wat vindt onze Jeroen van dit product?