Scottish Fine Soaps Company

"Est. 1974" 

De ruige Schotse hooglanden steken af in schril contrast tegenover de verfijnde producten die zij voortbrengen. De klassieke Schotse whisky’s behoeven geen uitleg; het hoogtepunt van verfijnde smaak, ambachtelijk meesterschap en de beste grondstoffen. Ook de men’s grooming-producten van de Scottish Soap Company willen we graag op de kaart zetten als het gaat om pareltjes uit de Schotse hooglanden. Het is niet voor niets dat een van ’s werelds mooiste natuurlandschappen ook de beste natuurlijke grondstoffen voortbrengt.

Scottish Fine Soaps Company

Sinds 1974 maakt de Scottish Soap Company prettige handgemaakte en natuurlijke zepen en andere verzorgingsproducten. Daarbij staat niet alleen gebruiksgemak en comfort, maar ook het Schotse landschap centraal. De Scottish Soap Company maakt gebruik van de beste ingrediënten, maar doet dat alleen als de grondstoffen op een verantwoorde wijze gewonnen zijn. Deze Schotten zijn – met recht – trots op hun thuisland, en willen dat land in zijn huidige staat graag behouden voor de toekomst. 

De Scottish Soap Company maakt gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten om, geïnspireerd door het rijke Schotse landschap en diens geschiedenis, een productlijn neer te zetten die optimale verzorging een extra diepgang, beleving en gebruiksgemak mee te geven. Mannelijke klassiekers met een vintage knipoog. Goed om te weten is dat alle producten niet alleen vanuit milieutechnisch oogpunt verantwoord geproduceerd zijn, maar ook dierproefvrij.

De Scottish Soap Company is gevestigd nabij de Ochil Hills in Stirlingshire, alwaar een team van zo’n 40 werknemers werkt aan deze bijzondere producten. Een unieke combinatie van comfort, milieubewustheid, en Schotse puurheid. 

Bekijk hier ons volledig assortiment Scottish Fine Soaps Company producten.
Scottish Fine Soaps - sfeer
Wat vindt onze Jeroen van dit product?
Scottish Fine Soaps - sfeer
Merknaam:
Scottish Fine Soaps Company
Land:Schotland
Stad:Stirlingshire
Sinds:1974
Producten:Verzorgingsproducten

Scottish Fine Soaps - sfeer
Wat vindt onze Jeroen van dit product?