Fitjar Islands informatie

Fitjar Islands

Inhoud van het artikel over Fitjar Islands:

De Noorse schoonheid in verzorgingsproducten gevangen

Noorwegen is een land met een van ’s werelds meest ongerepte natuurlandschappen. Die puurheid vind je terug in de producten van Fitjar Islands. Géén kunstmatige toevoegingen zoals parabenen en kleurstoffen – wél natuurlijke ingrediënten, essentiële oliën, en de liefde van handgemaakte verzorgingsproducten.

Terug naar de natuur

Fitjar Islands noemt zichzelf moderne ambachtslieden, gevestigd in het westen van Noorwegen. De fabriek is omgeven door prachtige gevarieerde natuurgebieden die een directe invloed hebben op het gevoel achter hun producten en de grondstoffen die zij daarbij gebruiken – het veilige gevoel van een haven, het woelige berglandschap en de uitgestrekte gletsjers en fjorden. Fitjar Islands-ingrediënten zijn afkomstig uit dat landschap met respect voor de natuur en met respect voor de eindgebruiker. Dat betekent dus veelal vegan producten die vrij zijn van kunstmatige toevoegingen en die ideaal zijn voor de gevoelige huid.

Fitjar Islands produceert haar producten alleen in kleine batches om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen. Het bedrijf kan zich met recht modern en ambachtelijk noemen; Fitjar wil haar productieproces en het gebruik van haar producten met zo min mogelijk vervuiling en belasting van het milieu gepaard laten gaan. Terug naar de natuur, terug naar ambachtelijke productie.

Bekijk hier ons volledig assortiment Fitjar Islands producten.

Acca Kappa Logo

 
Merknaam: Fitjar Islands
Land: Noorwegen
Stad: Fitjar
Sinds: 2014
Producten: Scheer-, baard en verzorgingsproducten

 

 

 

Fitjar Islands

Fitjar Islands verzorgingslijnen


Fitjar Island Holme
Holme

Holme – het Noorse woord voor ‘eilanden die eigenlijk geen eilanden zijn’ – is de geur die eigenlijk geen geur is. Het is een bijna neutraal aroma waar je, als je goed oplet, de subtiele van kruiden en honing in kunt onderscheiden. Holme is de geur die niet met jouw andere verzorgingsproducten strijdt om aandacht. Holme is perfect tevreden op de achtergrond. 

Assortiment Fitjar Islands Holme


Fitjar Island Havn
Havn

Havn is vernoemd naar de haven van het dorpje Fitjar – letterlijk een beschermhaven tegen de barre zee en diens onvoorspelbare stemming. Dat gevoel van veiligheid vind je terug in de rustieke, warme geur Havn. Ervaar de tonen van natuurlijk gerijpt drijfhout dat aangespoeld is in de haven, vermengd met hartnoten van kamille en lavendel. De kalme wateren van Havn verwelkomen je weer thuis. 

Assortiment Fitjar Islands Havn


Fitjar Island Fjellheim
Fjellheim

In de Bergen boven Fitjar ligt Fjellheim, letterlijk een huis in de bergen. Deze geur brengt je naar die illustere plek met een fris geurmengsel van sparrennaalden, jeneverbes en subtiele houtnoten. Sluit je ogen en ruik de geur van vers gekapt hout voor het haardvuur vanavond; proef de jeneverbessen die zelfs de meest strenge winters overleven. Fjellheim geeft je de Noorse bergen, gewoon thuis. 

Assortiment Fitjar Islands Fjellheim


Fitjar Island Folgefonn
Folgefonn

Voel de verfrissende wind van de gletsjer op je huid. Folgefonn is een frisse mentholgeur met een vleugje eucalyptus en de zoete tonen van sparrennaalden. Folgefonn geeft jou het verkoelende en triomfantelijke gevoel dat alleen de dapperste avonturiers voelen wanneer zij de Selbjørn fjord bedwongen hebben – de puurste Noorse wind die over de gletsjer blaast. 

Assortiment Fitjar Islands Folgefonn


Acca Kappa Barber Collection
Slåtterøy
De kruidige citrusgeur van Slåtterøy maakt de innerlijke ontdekkingsreiziger in je wakker. Het is de naam van een vuurtoren ten westen van Fitjar, de poort naar bekende en onontdekte delen van de wereld. De geur van opgewekte citrusnoten en kruidige houtnoten doet je verlangen naar nieuwe oorden, zelfs nadat de geur van je huid is verdwenen.
  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.