Giesen & Forsthof informatie

Giesen & Forsthoff

Giesen & Forsthoff, Kwaliteit opgedaan uit ervaring

In 1920 startte Paul Giesen en Eugen Forsthoff met het opzetten van hun bestek en gereedschap bedrijf in Solingen. 

Het duurde niet lang voordat de producten van Giesen & Forsthoff in heel Europa bekendheid verwierven. Sinds die tijd kwamen de merken G+F en Timor synoniem te staan voor producten die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. 

In 1945 verliet de medeoprichter Forsthoff het bedrijf. Wat bleef was de bekende naam en kwaliteit. De Giesen familie was vanaf dat moment, tot nu toe aan het hoofd van de onderneming. Inmiddels de derde generatie. Het producten gamma wordt voortdurend uitgebreid en aangepast aan de eisen en wensen van de klant. 

Giesen & Forsthoff vandaag de dag is een specialist van naam en een wereldwijde exporteur van een volledig assortiment van topkwaliteit kapper en scheerartikelen. Het is een van de weinige bedrijven in de wereld die de precisie en expertise bezit die nodig is om open scheermessen te produceren.

De bekende Timor Safety razors en Aluinsteen zitten in ons assortiment scheerartikelen

Bekijk hier ons gehele assortiment van Giesen & Forsthoff.

 

Giesen Forsthoff Factor

Giesen Forsthoff Solingen Duitsland

 

Giesen Forsthoff Logo

Merknaam: Giesen & Forsthoff
Land: Duitsland
Stad: Solingen
Sinds: 1920
Producten: Open scheermessen, Safety Razors, Double edge blades

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.