Kasho Kai Informatie

KASHO 

Kasho, Made in Japan, designed to love

Mode, lifestyle, mediawereld - Japan is zijn tijd ver vooruit. Wat zich gaat ontwikkelen, Tokyo heeft het al. Japanse producten genieten een grote populariteit in de wereld. Het Verre Oosten met een mix van harmonie, minimalisme en functionaliteit, gecombineerd met overtuigende kwaliteit leidt tot een magische formule van een groot aantal populaire lifestyle producten. Kai producten hebben al lange tijd een cult-status in Japan met een onmiskenbare mate van erkenning.

Kai is opgericht in Seki, Japan in 1908. De Kasho Kai scheermessen zijn gebaseerd op de eeuwenoude kunst van het smeden van Japanse Samurai zwaarden. De Kasho producten vormen het hoogtepunt van een Shisho, een zeer gerespecteerde meester smid, die met gepaste trots in elk van zijn werken het Kasho pictogram gegraveerd. Ieder Kasho Kai scheermes is gekenmerkt door onberispelijke vorm, kwaliteit en functionaliteit.

Het assortiment Kasho Kai besaat uit Kasho Kai open scheermessen en Kasho Kai scheermesjes.

Bekijk het gehele assortiment Kasho Kai messen.

 

 Kasho Kai Scheermessen

Kasho Kai Tokyo

 

Kasho Kai Logo

Merknaam: Kasho Kai
Land: Japan
Stad: Tokyo
Sinds: 1908
Producten: Open Scheermessen, Blades

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.