Marvis informatie

Marvis Tandpasta

"De haute cuisine onder de tandpasta's"

Marvis werd in 1958 geregistreerd door Graaf Franco Cella Di Rivara in Florence, Italië. De hooggekwalificeerde producten kenden hun glorietijd in de jaren ’70.  Met name de effectiviteit voor rokers bracht het merk grote wereldfaam. Sinds 1997 is het merk Marvis eigendom van Ludovico Martelli SRL. De tandpasta’s en mondverzorgingsproducten worden nog steeds in Florence geproduceerd volgens de traditionele methode en kwaliteitsstandaard.


Wat is Marvis tandpasta

Geïmporteerd uit Florence Italië. Dat zie je en dat proef je. De prachtige tubes zijn zeer stijlvol vormgegeven en zijn echte eyecatchers in de badkamer. Ook wat betreft de tandpasta zelf is Marvis een opvallend product. Niet alleen pepermuntaroma: de tandpasta's van Marvis hebben een brede variatie qua smaak zoals onder meer gember en jasmijn. De grondig reinigende ingrediënten zorgen voor een stralend schoon gebit. Bovendien beschermt Marvis tandpasta tegen de vorming van plak en gaatjes en geeft het een frisse adem.

Hoe werkt Marvis tandpasta?

De opvallende tandpasta's van het Italiaanse merk worden gebruikt voor de reiniging en bescherming van het gebit. Poets de tanden tweemaal daags met in de smaak naar keuze. Marvis tandpasta bevat ingrediënten die vlekken, voedselresten en tandplak van het gebit verwijderen. Tanden en kiezen worden witter bij gebruik en beschermt Marvis tegen tandsteen en de vorming van cariës. Marvis mondverzorgingsproducten zijn vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een opvallende, kwalitatief uitstekende tandpasta die anders is dan de gangbare tandpasta van de drogist op de hoek.

Bekijk hier ons assortiment aan Marvis Tandpasta.

 

 

Marvis Caldine

 

Marvis Logo

Merknaam: Marvis
Land: Italië
Stad: Florence
Sinds: 1958
Producten: Mondverzorging

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.