Reuzel

Reuzel Pomade Kopen?

"Reuzel Pomade, voor een gladde verzorgde look"

Reuzel Pomade is een doorzichtige pomade op olie- of waterbasis. De pomade is verkrijgbaar in een harde of zachte textuur en zorgt voor buitengewoon veel controle en stevigheid. 
Daarnaast heeft de pomade een heerlijk frisse geur en is het makkelijk uit te wassen!

Bekijk hieronder ons gehele assortiment Reuzel Pomade.


Reuzel, wat is dat?

Reuzel is een doorzichtige pomade op water- of oliebasis. Reuzel is het merk van Leen en Bertus, de oprichters van Schorem Barbiers in Rotterdam. Met samen meer dan vijftig jaar ervaring hebben Leen en Bertus nu zelf een pomade geformuleerd die voldoet aan hun strenge normen. Als old school barbers groeven diep in de geschiedenis van de pomade om zo een pomade te kunnen formuleren waarvan zij vinden dat dit 's werelds beste pomade is. Reuzel is een Nederlands woord en is gekozen met een knipoog naar het verleden toen pomade werd gemaakt van dierlijke vetten en geparfumeerd met appels. Het woord pomade komt dus eigenlijk van het Franse woord ‘pomme’. Alle pomades van Reuzel zijn verpakt in een vintage blik met prachtig artwork en een stoere retro uitstraling.

Hoe gebruik je Reuzel?

Haal je vinger door de pomade. Smeer een kleine hoeveelheid in je handpalm. Wrijf goed door je handen (de substantie voelt super zacht aan). Verdeel over handdoekdroog haar voor een medium hold of verdeel over droog haar voor een net wat krachtigere hold. Breng je haar vervolgens in het gewenste model. De kam glijdt moeiteloos door je haar.

Wat is pomade?

Pomade is een doorzichtig fixatiemiddel voor je haar op olie- of waterbasis. Pomade zorgt voor controle en stevigheid met een stevige hold. Het ruikt lekker fris en is eenvoudig in model te brengen.

Reuzel voor krullen

Krullen kunnen een obstakel zijn om je haar in model te brengen zoals jij dat graag wilt. Gelukkig is Reuzel voor krullen de ideale oplossing. Enkele pomades van dit merk hebben namelijk een heavy hold die zelfs de meest opstandige krullen in het gareel weet te krijgen.

Welke Reuzel voor welk haar

Het type Reuzel dat het best geschikt is voor jouw haar, hangt af van je wensen en je haartype. Hier onder benoemen we de kenmerkende eigenschappen van alle Reuzel pomades. 

Pink Grease Pomade

Een pomade op oliebasis voor die karakteristieke hoge vetkuif. Zelfs onhandelbaar haar moet er bij deze pomade aan geloven. Dit is de sterkste variant van Reuzel die ook de meest extravagante kapsels werkelijkheid kan maken. Deze pomade is verkrijgbaar in verpakkingen van 35 of 113 gram. 

Red High Sheen Pomade

No-nonsense frisse pomade op waterbasis: super eenvoudig uit te wassen, maar uiterst gehoorzaam wanneer je je kapsel in model wilt brengen. Met de Red High Sheen kies je voor een sterke fixatie en een glimmende coupe. Deze pomade is verkrijgbaar in verpakkingen van 35 of 113 gram.

Green Grease Pomade

Een pomade op oliebasis voor een gladde en glanzende look. De medium hold houdt je haar strak op zijn plek (zelfs langere haren aan de zijkanten van je hoofd) zonder dat je daarvoor controle voor hoeft in te leveren. Deze pomade is verkrijgbaar in verpakkingen van 35, 113 of 340 gram.

Fiber Pomade

Flexibele styling met een medium hold. Fiber Pomade is een luchtig stylingsproduct op waterbasis die de haren volume en textuur geeft. Werkt perfect voor korter tot middelmatig lang haar. Een perfect product voor de wat natuurlijk te dragen modellen. Zelfs dik- en krullend haar en wordt controleerbaar met de Fiber Pomade. Deze pomade is verkrijgbaar in verpakkingen van 35 of 113 gram.

Clay Matte

Voor deze pomade kies je als je een sterke maar flexibele hold met een matte finish zoekt. Werkt ook bijzonder goed bij dik of krullend haar. Door dat het een formule op waterbasis is wast hij ook gemakkelijk uit. Deze pomade is verkrijgbaar in verpakkingen van 35 of 113 gram.

Blue Strong Hold

Deze frisse pomade op waterbasis geeft je veel controle en een sterke fixatie. Hij is gemakkelijk uit te spoelen of uit te wassen, maar wanneer je hem in je haar hebt geeft hij een sterke hold met een stralende glans. Deze pomade is verkrijgbaar in verpakkingen van 35 of 113 gram.

Voor je baard

Het is niet aan te raden om Reuzel voor je baard te gebruiken. Deze pomades zijn echt bedoeld om hoofdharen te modelleren. Wil je je baard in model brengen, kies dan voor de juiste baardverzorgingsproducten. Deze zijn niet alleen op fixatie gericht, maar ook op het onderhouden en verzorgen van je baardharen en onderliggende huid. Baardharen zijn anders dan hoofdharen, dus ze hebben ook andere verzorgingsproducten nodig.

Ervaringen

Schorem Haarsnijder en Barbier heeft een optelsom van ruim 50 jaar ervaring gebruikt om deze stoere en gebruiksvriendelijke pomades te ontwikkelen. Het merk wordt dan ook veel geprezen, zelfs internationaal. Ook onze klanten waarderen dit merk bijzonder goed. Niet voor niets wordt de pommade van Reuzel Hollands Finest Pomade genoemd! 

Goed voor je haar?

Voor het dagelijks gebruik is slechts een klein beetje pomade genoeg. Het product is gemakkelijk uitwasbaar, wat ook beter voor je haren is. Reuzel Pomade is een vriendelijk verzorgingsmiddel voor je haar.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.