St. James of London Informatie

St. James of London

St. James of London, 100% Natuurlijke producten

De producten van St. James of London zijn ontwikkeld door de wereldberoemde Creighton PLC in 1953 rond de zelfde tijd als Londen wat het inluiden van een tweede Elizabethaanse tijdperk. Deze periode gaf aanleiding tot een nieuw ras van Engelse gentlemen. Hij was een sportieve, internationale jet-setter, onstuimige en gedurfde maar zeer goed verzorgd te allen tijde. Het was in dit keerpunt jaar deed St. James van Londen in première zijn exclusieve assortiment van de mannen de natuurlijke verzorgingsproducten te brengen naar een hoger niveau van het scheren regime voor mannen oplichten.

Al onze St James of London verzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk, alcohol-, parabenen- en sulfaatvrij en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. 

De scheersets, scheerkwasten en scheermessen worden geproduceerd in de Verenigde Staten.

Bekijk ons volledig assortiment St. James of London Scheerproducten.

St James of London USA 

St James of London Logo

Merknaam: St. James of London
Land: UK, Hardware USA
Stad: Londen, Hardware Hinsdale
Sinds: 1953
Producten: Messen, Kwasten,Scheersets, Scheerzeep, Verzorging

 

St James Geuren

St. James of London Verzorgingslijnen


St James of London Mandarin & Patchoulli

St James of London – Mandarin & Patchouli

De etherische oliën die als grondstof dienen voor deze geurlijn worden gewonnen uit onder meer Cranberry, olijf - en amandelolie. Geschikt voor elk huidtype.

St James of London Mandarin & Patchouli is een verfijnde en frisse geur. De bestanddelen uit deze geurlijn zijn Patchouli, Sandelwood, Mango en Jasmijn. De etherische oliën uit de Patchouli plant geven de huid een kalmerend en verfrissend effect.

De etherische oliën uit Sandalwood hebben tevens een rustgevend effect een verfijnde frisse geur met de kalmerende verkoelende noten van Sandelwood en Patchoeli. Heerlijk is het sprankelend vleugje Mango en Jasmijn. Alle St James of London producten zijn op zuiver natuurlijk basis. Alcohol, Sulfaat en Parabene vrij.
St James of London Mandarin & Patchoulli Producten

St James of London Cedarwood & Clarysage

St James of London – Cedarwood & Clarysage

De etherische oliën die als grondstof dienen voor deze geurlijn worden gewonnen uit onder meer Cranberry, olijf en amandel. Heerlijk verzorgend voor de huid. Geschikt voor elk huidtype.

Cederhout olie is een sterk aardende olie met een verzachtende en zuiverende werking. Geeft kracht en waardigheid, kalmeert en verdiept de ademhaling.

De rustgevende werking van frisse clarysage olie versterkt de ontspannende uitwerking van deze scheercrème op de huid en gemoedstoestand. Alle St James of London producten zijn op zuiver natuurlijk basis. Alcohol, Sulfaat en Parabene vrij.
St James of London Cedarwood & Clarysage Producten

St James of London Sandalwood & Bergamot

St James of London – Sandalwood & Bergamot

De etherische oliën die als grondstof dienen voor deze geurlijn worden gewonnen uit onder meer Cranberry, olijf - en amandelolie. Geschikt voor elk huidtype.

St James of Londen Sandalwood & Bergamot is een combinatie van kalmerende zoete Sandalwood en Bergamot olie met de geur die je herkent  van `Earl Grey` thee. Deze moderne geurcompositie beschrijven we het beste als: Elegant en sensueel met een vleugje frisse Citrus en Jasmijn. Mild zoete Sandalwood, Amber en Vanillie.

Kortom een tijdloze klassieker voor een comfortabele scheerbeurt. Alle St James of London producten zijn op zuiver natuurlijk basis. Alcohol, Sulfaat en Parabene vrij.
St James of London Sandalwood & Bergamot Producten

St James of London Black Pepper & Lime

St James of London – Black Pepper & Lime

De etherische oliën die als grondstof dienen voor deze geurlijn worden gewonnen uit onder meer Cranberry, olijf en amandel. Heerlijk verzorgend voor de huid. Geschikt voor elk huidtype.

De unieke twist aan een klassieke geur compositie: Peperkorrel-olie en Perzische limoen voor een zacht sensueel mannelijke  geur. In tegenstelling tot vele traditionele citrus geuren, is  St James of London Black pepper and Lime perfect gevat in een verfijnd fris karakter. Alle St James of London producten zijn op zuiver natuurlijk basis. Alcohol, Sulfaat en Parabene vrij.
St James of London Black Pepper & Lime Producten

St James of London Lavender & Geranium

St James of London – Lavender & Geranium

De etherische oliën die als grondstof dienen voor deze geurlijn worden gewonnen uit onder meer Cranberry, olijf - en amandelolie. Geschikt voor elk huidtype en de zeer gevoelige huid in het bijzonder.

Laat je niet door de naam misleiden, voor mannen die op zoek zijn naar geurvrije producten is deze scheercrème Lavender & Geranium bijzonder geschikt. De geurextracten zijn zeer subtiel aanwezig. Perfect combineerbaar met andere geurcomposities after shave . Alle St James of London producten zijn op zuiver natuurlijk basis. Alcohol, Sulfaat en Parabene vrij.

St James of London Lavender & Geranium Producten
  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.