Populair voor vrouwen

Scheren voor vrouwen

"Alles voor een comfortabele scheerbeleving, ook voor vrouwen"

Comfortabel scheren en een glad scheerresultaat zonder irritatie, dat is wat vrouwen verlangen. Scheersalon heeft een uitgebreide collectie scheerproducten zoals scheermessen en scheerkwasten die optimaal geschikt zijn voor vrouwen. Steeds vaker wordt er gekozen voor een safety razor. Vrouwen ervaren deze als bijzonder aangenaam voor een gevoelige huid. Bekijk ook eens onze verzorgingsproducten voor vrouwen!

Bekijk hieronder het assortiment wat zeer populair is bij vrouwen.


Alles voor een comfortabele scheerbeleving voor vrouwen

Comfortabel scheren en een glad scheerresultaat zonder irritatie, dat is wat vrouwen verlangen. Scheersalon heeft een uitgebreide collectie scheer- en verzorgingsproducten die optimaal geschikt zijn voor vrouwen. Deze scheermessen voor vrouwen zijn zeer aangenaam bij een gevoelige huid. De vrouwenscheermessen zijn verkrijgbaar in felle kleuren. Zoals safety razors, scheerkwasten, scheerzeep, scheercrème, body butter en body lotion.

Welk scheermes vrouwen

De vrouwenhuid is over het algemeen gevoeliger dan de gemiddelde mannenhuid. Daarom adviseren we het gebruik van speciaal geselecteerde veiligheidsscheermessen (ook wel safety razor genoemd), al dan niet met een opvallende kleur. Gebruik een scheerkwast om het scheerschuim aan te brengen.

Scheerkwast voor vrouwen

Het beste scheerresultaat boek je wanneer je gebruikt maakt van een scheerzeep die je, in combinatie met een scheerkwast, gemakkelijk omtovert in een rijk en romig scheerschuim. Dit verzacht en beschermt de huid. Je gebruikt de scheerkwast eveneens om de scheerzeep aan te brengen. Een fiberhaar scheerkwast heeft een zachte aanraking en is bovendien snel weer droog.

Scheren bij vrouwen

Vrouwen gebruiken een scheermes om bijvoorbeeld benen te scheren, bikinilijn te scheren, oksels te scheren, of gevoelige plekken te scheren. Hiervoor hebben we enkele scheermessen in ons assortiment uitgelicht die hier goed voor geschikt zijn: wendbaar en vergevingsgezind. Verklein de kans op scheerwondjes en irritaties met een goed scheermes zoals een safety razor.

Herbruikbaar scheermes vrouwen

Kies voor een herbruikbaar scheermes zoals een safety razor (ook wel veiligheidsscheermes genoemd) of een cartridge scheersysteem met vervangbare scheermesjes. We hebben diverse safety razors in ons assortiment en scheermessen die geschikt zijn voor Gillette Mach3.

Gevoelige huid scheren vrouwen

Omdat de vrouwenhuid over het algemeen gevoeliger is dan de mannenhuid heeft de vrouwenhuid andere verzorgingsproducten nodig dan de mannenhuid. Ook de scheerbeurt is niet over één kam te scheren. Kies voor een safety razor, gebruik een scheerkwast en kies oor een scheerzeep die bij jouw huid past.

Veiligheidsscheermes vrouwen

Het meest vergevingsgezinde scheermes om mee te beginnen is de safety razor, ook wel het veiligheidsscheermes genoemd. Dit scheermes met verwisselbare mesjes biedt een comfortabele scheerervaring en heeft een hoge wendbaarheid voor moeilijk bereikbare plekjes. Geniet van een glad eindresultaat zonder irritaties en wondjes.

Scheerschuim voor vrouwen

Het gebruik van scheerschuim bij het scheren zorgt voor een glad resultaat. Scheerschuim heeft namelijk een verzorgende werking en zorgt er bovendien voor dat de haren verzacht worden zodat ze strakker afgesneden kunnen worden. Gebruik een scheerkwast om jouw scheerzeep tot een rijk en romig scheerschuim om te vormen.

Scheermes voor vrouwen

We adviseren voor vrouwen het gebruik van een safety razor, ook wel bekend als het veiligheidsscheermes. Zoals de naam doet vermoeden is dit scheermes vergevingsgezind en erg effectief in lastig te scheren plekken.

Duurzaam scheermes vrouw

Een duurzaam scheermes voor vrouwen is een scheermes dat gebruik maakt van recyclebare scheermesjes. Kies daarom voor een safety razor: dit scheersysteem maakt gebruik van verwisselbare mesjes die lang meegaan die gerecycled kunnen worden. Goed voor de portemonnee en het milieu!

Benen scheren vrouwen tips

Gebruik een kwaliteit scheermes om je benen te scheren. Met een safety razor kun je ook lastige plekjes goed bereiken en bereik je het beste resultaat. Voor een glad eindresultaat adviseren we om een scheerkwast te gebruiken in combinatie met scheerzeep voor een rijk en romig scheerschuim.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.