Scheerkom & zeepbakje

Scheerkom & zeepbakje

"Maak snel en eenvoudig een rijk en romig scheerschuim"

Een scheerkom, scuttle of zeepbakje wordt gebruikt om voor het scheren een romig scheerschuim aan te maken, en om tijdens het scheren dat scheerschuim aan te brengen op de huid. Kies uit diverse modellen, vervaardigd uit rvs of porselein, met of zonder deksel, van wereldwijd bekende merken zoals Edwin Jagger, Vulfix, Mondial en Böker.

Bekijk hieronder ons assortiment.


Snel en eenvoudig een rijk en romig scheerschuim

Een scheerkom, scuttle of zeepbakje wordt gebruikt om voor het scheren een romig scheerschuim aan te maken, en om tijdens het scheren dat scheerschuim aan te brengen op de huid.

Waarom een scheerkom?

Een scheerkom helpt je om eenvoudig een rijk en romig scheerschuim te creëren. Wanneer je de scheerkwast (bij voorkeur dassenhaar) voor het opschuimen een poosje in een scheerkom of scheermok met warm water plaatst en vervolgens de overdaad aan water uit de scheerkwast knijpt heb je de ideale basis voor een heerlijk rijk scheerschuim. Breng scheerzeep of scheercrème aan op de kwast en maak vlugge heen-en-weer bewegingen met uw scheerkwast tijdens het opschuimen in het opschuimbakje. De in de bodem aanwezige welvingen of ribbels maken het verschil. Deze zeep is rijker en romiger zijn dan de zeep die je rechtstreeks op de huid opschuimt.

Wat is een scheermok?

Een scheermok, ook wel shaving mug genoemd, wordt gebruikt om een rijk en romig scheerschuim mee aan te maken. Het is onmisbaar gereedschap wanneer je verlangt naar de complete authentieke scheerervaring.

Scheerkom antiek

De authentieke scuttle is een onderdeel van de authentieke scheerbeurt van weleer die je nu opnieuw kunt beleven. De scuttle zorgt ervoor dat je eenvoudig een rijk en romig scheerschuim kunt creëren en dat je het reeds opgeklopte scheerschuim kunt verwarmen voor de tweede gang dankzij de innovatieve vormgeving. Ervaar het zelf!

Opschuimbakje gebruiken

Een opschuimbakje doet wat de naam belooft: in een handomdraai ben je klaar voor jouw scheerbeurt met een rijk en romig scheerschuim. Dankzij de subtiele welving onderaan de binnenzijde gebruik je je scheerkwast om snel een effectief scheerschuim paraat te hebben. Gebruik bij voorkeur een (dassenhaar) scheerkwast om zo een mooi, glanzend en rijk scheerschuim te creëren.

Scheerkom rvs

Roestvrijstalen scheerkommen en zeepbakjes behoren tot de beste kwaliteit die beschikbaar is. Rvs scheerkommen staan garant voor langdurig gebruik door hun gepolijste uiterlijk. Een rvs scheerkom is ook geschikt om scheerzeep of aluinsteen in op te bergen.

Scheerzeep scheerkom

Een scheerkom zorgt ervoor dat je een rijk en romig scheerschuim kunt maken. Daarvoor gebruik je het beste authentieke scheerzeep. Gebruik een goede scheerkwast om in de scheerkom een rijk en romig scheerschuim te maken. Met de scheerkwast masseer je dit vervolgens in op de huid.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.