Scheercursus

Scheercursus Open Scheermes bij Scheersalon

Ben je wel eens toe aan wat anders dan altijd maar dat Gillette mesje?

Voor veel mannen is het een wens te ervaren hoe het is om jezelf te scheren met een authentiek open scheermes. Ook het scheren met een safety Razor wint enorm aan populariteit. Maar hoe behaal je het optimale scheerresultaat? Naast een goede scheertechniek, de keuze van het juiste mes en het onderhoud daarvan, is het gebruik van de juiste scheerkwast, scheerzeep en verzorgingsproducten is essentieel voor een goed resultaat. Om dit alles goed onder de knie te krijgen biedt Scheersalon een Premium scheercursus aan.


 

 • In twee middagen/avonden leer je jezelf scheren met een open scheermes.

 • Tijdens de eerste cursusdag leren we je alles over het authentieke scheermes, de perfecte scheerzeep aanmaken, aanzetten van het mes op een scheerriem, scherpen op de spanriem en natuurlijk het scheren zelf. Natuurlijk hebben we ook aandacht voor de ultieme nabehandeling.

 • Tijdens de tweede cursusdag behandelen we het wetten en gaan we, na het liefst enkele weken het authentieke scheren thuis in de praktijk gebracht te hebben, alle eventueel ontstane vragen en moeilijkheden voor
      je oplossen. Met deze aanpak vormen we je dagelijkse scheerverplichting om tot een ritueel wordt waar je naar uitkijkt.

 • De cursus wordt gegeven door onze Barbier Jeroen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak en gepassioneerd gebruiker van het open scheermes laat hij je kennis maken met alle facetten van het scheren met de straight razor.
 • Veel persoonlijke aandacht in een groep van 4-5 pers.


Kortom, een uitgebreide scheercursus voor de man die het authentieke scheren ook echt onder de knie wil krijgen. 

Inschrijven Lees Meer


 

Scheercursus voor professionals. In deze training brengen we u en uw team de authentieke scheervaardigheden bij. Deze kan plaatsvinden op uw, of op onze locatie. In de training wordt gewerkt met een breed Internationaal assortiment scheerzepen en verzorgingsproducten. Het is dan ook de uitgelezen kans om met al deze producten kennis te maken.
Graag informeren we u omtrent uw mogelijkheden en condities.

Neem contact op


De scheercursussen* van Scheersalon worden onder de volgende algemene voorwaarden gegeven:

 • Scheersalon houdt zich het recht toe om een geplande cursus te annuleren of te verplaatsen naar een nader te bepalen datum of locatie, zonder dat Scheersalon.nl hiervoor financieel aansprakelijk gesteld kan worden.
 • Scheersalon kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële en /of geleden schade ten aanzien van de deelnemers die de deelnemers tijdens de workshop zelf veroorzaken.
 • Scheersalon is niet aansprakelijk voor mogelijke fysieke schade die deelnemers en/of modellen oplopen tijdens de cursus door eigen toedoen.
 • Betalen kan met Ideal op de website of middels bankoverschrijving. U kunt het bedrag overmaken naar IBAN-nummer NL81 RABO 0137 3654 38 t.a.v. Scheersalon o.v.v. uw naam en datum van de cursus.
 • Kosteloos annuleren is mogelijk tot 5 dagen voor aanvang van de cursus.

* Voor de professional cursus gelden aangepaste voorwaarden.

Scheersalon.nl 2017 ©