Dat de moderne man “klaar” is voor een echt verwenmoment in de vorm van een authentieke scheerbehandeling heeft menig kapsalon al ondervonden. Maar bent u klaar voor deze behandeling?

Voor wie?

Professionele teams zoals kapsalons, barbiers- en schoonheidssalons die het authentieke scheerritueel willen leren waar klanten naar uitkijken.

Wat komt aan bod?

In deze training brengen we u en uw team de authentieke scheervaardigheden bij, verpakt in een mooi ritueel.

Tijdens deze training op uw of onze locatie werkt u met ons internationaal assortiment scheerzepen en verzorgingsproducten. Het is dan ook een unieke kans om met al deze producten kennis te maken zodat u een goede selectie kunt maken om te gebruiken bij uw eigen scheerbehandeling. Na de training is uw hele team klaar zelf een authentieke scheerbehandeling te verzorgen.

Graag informeren we u omtrent de specifieke mogelijkheden en condities.

De scheercursus professional van Scheersalon wordt onder de volgende algemene voorwaarden gegeven:

• Scheersalon.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële en /of geleden schade ten aanzien van de deelnemers die de deelnemers tijdens de workshop zelf veroorzaken.

• Scheersalon.nl is niet aansprakelijk voor mogelijke fysieke schade die deelnemers en/of modellen oplopen tijdens de cursus door eigen toedoen.

Scheersalon.nl 2019 ©

Scheersalon professional