Black Friday bij Scheersalon


De dag na Thanksgiving (de vierde donderdag van november) is traditioneel Black Friday in de Verenigde Staten. Ook in Europa begint deze dag steeds populairder te worden. Consumenten kunnen hun hart ophalen aan diverse hoge kortingen, zowel in fysieke winkels als online. 

10% korting op Amerikaanse scheerzepen

Na onze Black Friday presale actie van vorig weekend, hebben we nu ook nog een aantrekkelijke korting van 10% én spaarpunten t.w.v. 5% van je bestelling voor de Amerikaanse scheerzepen, van Ariana & Evans en Stirling Soap Company.
De actie periode is gedurende het Black Friday weekend van 2021, van vrijdag 26 t/m maandag 29 november.
Beide merken beschikken over een ruim aanbod scheerzepen, ze zijn ontzettend rijk en romig, en staan garant voor een bijzonder comfortabele scheerervaring. Probeer ze nu dus extra voordelig!

Hoe werkt het?

De korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen op bestellingen van van vrijdag 26 t/m maandag 29 november. Je krijgt 10% korting én ontvangt ook nog spaarpunten t.w.v. 5% van je bestelling wanneer je een account hebt bij Scheersalon.

Bekijk hier de producten  


Wanneer is Black Friday?

Traditiegetrouw is Black Friday altijd de dag na de Amerikaans feestdag Thanksgiving, die altijd valt op de vierde donderdag van november. 

Hoe is Black Friday ontstaan?

De naam verwijst in eerste instantie naar de verkeersdrukte die dit oplevert (net zoals de Zwarte Zaterdag in Frankrijk). Een andere theorie zegt dat de naam is ontstaan omdat op deze dag winkeliers voor het eerst in het jaar in de (positieve) zwarte cijfers zouden komen (ten opzichte van de negatieve rode cijfers).

Black Friday, hoe werkt het?

Houdt op Black Friday goed in de gaten of er ergens acties zijn. Het is afhankelijk van de actie hoe lang deze duurt. Ben er dus op tijd bij! Houd deze pagina in de gaten om bij te houden wat onze acties zullen zijn.

Wat is Black Friday?

Black Friday is de dag dat traditiegetrouw hoge kortingen worden gegeven op diverse producten. Mensen gebruiken Black Friday als een dag om de inkopen voor de feestdagen alvast te doen. In Nederland begint deze Amerikaanse traditie ook steeds meer voeten aan de grond te krijgen. 

Waarom Black Friday?

Hoewel in Nederland geen Thanksgiving wordt gevierd is de populariteit van Black Friday wél in opkomst. Steeds meer winkels en webshops geven hoge kortingen op enkele exclusieve producten uit hun assortiment. Ook Scheersalon doet al enkele jaren mee aan Black Friday. 

Waarom Black Friday?

Hoewel in Nederland geen Thanksgiving wordt gevierd is de populariteit van Black Friday wél in opkomst. Steeds meer winkels en webshops geven hoge kortingen op enkele exclusieve producten uit hun assortiment. Ook Scheersalon doet al enkele jaren mee aan Black Friday. 

Hoe lang duurt Black Friday?

Acties op Black Friday zijn vaak minimaal de hele dag geldig, alhoewel sommige ‘flash deals’ soms maar een paar uur actief zijn. Vaak worden aanbiedingen verlengd tot en met het weekend. Soms wordt de maandag daarna ook nog meegepakt, of gelden hier aparte acties. Deze dag staat namelijk te boek als Cyber Monday, een dag dat alléén online verkopers extreem hoge kortingen bieden. 

Waarom Black Friday in Nederland?

Ook Nederlandse (web)winkels willen hun klanten graag een kans geven om de dure decembermaand goed te beginnen. Op Black Friday geven zij kortingen waarmee je aanzienlijk kunt besparen op cadeaus voor Kerst en Sinterklaas.