Gel

"Tijdloze fixatie en nog altijd alom gewaardeerd"

Het woord ‘gel’ is een breed geaccepteerde term voor alles wat we onder haarstyling verstaan, maar gel is daar slechts een onderdeel van. Voor velen was gel in hun jeugd het beginpunt van haarstyling. Gel biedt een medium tot strong hold en heeft de eigenschap dat het haren meer bij elkaar bindt of clustert. Gel vormt vaak een stevig fixerend ‘masker’ (in de volksmond ook wel ‘helm’ genoemd) op je hoofd dat relatief snel droogt.

Vind hieronder jouw perfecte gel


Geniet van een verzorgd kapsel met kwaliteit haarstyling

Haarstyling zorgt ervoor dat jouw kapsel mooi in de plooi zit en blijft zitten. Van low hold tot strong hold, van low shine tot medium shine. Wil je jouw kapsel gedurende de dag opnieuw kunnen modelleren of wil je een onveranderlijke coupe? Binnen ons assortiment tref je allerlei soorten haarstyling zoals pomade, gel, wax, clay pomade, cream, paste, volumepoeder, spray, en travel haarstyling. Scheersalon heeft een groot assortiment haarverzorgingsproducten en producten voor een optimale, langdurige fixatie.

Klassieke pommade

Pomade, ook wel haarpomade of haarpommade genoemd, Is de verzamelnaam voor een breed scala aan haarstylingsproducten. De laatste tijd zijn er veel nieuwe varianten en merken op de markt gekomen, ieder met hun eigen karakter. Zo zijn er pomades op oliebasis of petroleumbasis (voor een medium tot strong hold en bestand tegen regen en wind) en op waterbasis (een vrijwel identieke hold, maar beter uitwasbaar). Pomades kenmerken zich doorgaans door een medium tot high shine en het vermogen om te kunnen restylen.

Haargel kopen

Het woord ‘gel’ is een breed geaccepteerde term voor alles wat we onder haarstyling verstaan, maar gel is daar slechts een onderdeel van. Voor velen was gel in hun jeugd het beginpunt van haarstyling. Gel biedt een medium tot strong hold en heeft de eigenschap dat het haren meer bij elkaar bindt of clustert. Gel vormt vaak een stevig fixerend ‘masker’ (in de volksmond ook wel ‘helm’ genoemd) op je hoofd dat relatief snel droogt.

Wax haarstyling

Wax is haarstyling, vaak op oliebasis. Hierdoor heeft wax over het algemeen veel glans (een high shine) en een natuurlijke medium hold. Wax verzwaart de haren, waardoor het niet geschikt is om volume te creëren. Daardoor is wax wel bijzonder geschikt voor mannen die meer glans in hun haar willen en kun je lekker door je haar blijven gaan zonder dat je handen plakkerig worden.

Wat is clay pomade

Clay pomade is haarstyling die vaak een medium tot strong hold en mattere afwerking (low shine met matte finish) biedt voor een nonchalante look. Clay pomade clustert je haren niet, waardoor het ideale haarstyling is voor mannen met dunner of minder verdeeld haar. Creëer eenvoudig veel volume door clay pomade aan te brengen op handdoekdroog haar. Laat het drogen of gebruik een föhn om de clay pomade op te warmen om het te verdelen in je haar.

Hair cream op waterbasis

Cream (ook wel hair cream of crème genoemd) is melkachtige fixatie met een medium shine en een low tot medium hold. Daarom is cream de beste haarstyling om een natuurlijke haarstijl te creëren. Cream is er voornamelijk op waterbasis en is daarom gemakkelijk uit te spoelen.

Haarstyling restylen

Paste biedt styling die makkelijk aan te passen of restylen is gedurende de dag. Paste is een haarstyling op waterbasis en heeft een low tot medium shine met een medium hold. Paste biedt meer volume dan een wax of pomade en is daardoor geschikt om met name korter haar nonchalant in model te brengen.

Volumepoeder kopen

Zoals de naam al doet vermoeden geeft volumepoeder jouw haar veel volume. Volumepoeder of powder is een modern product dat door steeds meer mensen ontdekt wordt. Breng het aan bij de aanzet van je haren om eenvoudig veel volume te creëren. Daardoor geldt volumepoeder als de basis voor een kapsel. Volumepoeder is dé fixatie bij uitstek voor mensen met (extra)fijn haar, dun haar, of haar met een fijne structuur.

Haarspray styling

Spray is een ruim begrip: deze vorm van haarstyling omvat alles van haarspray tot sea salt spray, een sterk en populair fixatieproduct. Spray wordt gebruikt voor pre-styling of styling en is geschikt voor alle haarlengtes.

Haarstyling travel

In deze categorie kom je haarstyling in allerlei soorten tegen. Travel haarstyling zorgt ervoor dat jij ook op reis piekfijn verzorgd voor de dag kunt komen. Reisproducten zijn doorgaans kleinere varianten van bestaande fixatieproducten die handig en klein van formaat zijn, en bovendien vaak geschikt voor handbagage (alhoewel die regels per vliegmaatschappij kunnen verschillen).

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.