Webshop Trustmark: veilig en betrouwbaar winkelen op internet

Webshop Trustmark België is sinds 2001 dé brancheorganisatie en hét Thuiswinkel Keurmerk van thuiswinkels die hun producten en diensten voornamelijk via internet aanbieden.

Met een start in Nederland en een gestage uitbreiding in de Wereld is Webshop Trustmark nu het grootste erkende Keurmerk in de Wereld. De bij Webshop Trustmark aangesloten winkels staan onder onafhankelijk toezicht van het Trustmark. Webshop Trustmark beoogt consumenten te beschermen tegen ondeugdelijke webwinkels en/of thuiswinkels. De aanmeldingen en eventuele klachten worden behandeld door juristen. Daarnaast worden winkels periodiek gecontroleerd. Webshop Trustmark (eerder vooral bekend als Webshop Keurmerk) scoort zeer goede resultaten in een Europees onderzoek.

 

Klachtenregeling Webshop Trustmark

onze vermelding op www.keurmerk.info

De bij de Stichting Webshop Trustmark aangesloten winkels dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen. Webshop Trustmark controleert de aangesloten webwinkels en bemiddelt bij eventuele geschillen. 

Een bij Webshop Trustmark aangesloten winkel voert een privacyprotocol met het doel dat persoonlijke gegevens van de internetconsument niet worden misbruikt.Indien een webwinkel zich niet aan de regels houdt, kan de consument een klacht indienen. De Stichting Webshop Trustmark onderzoekt de klacht en tracht het probleem op te lossen.

In gevallen waarbij het probleem niet naar behoren wordt opgelost en de Stichting Webshop Trustmark van mening is dat dit te wijten is aan de aangesloten webwinkel, bestaat de mogelijkheid dat de webwinkel het recht wordt ontnomen het Trustmark-logo te voeren. De Stichting Webshop Trustmark zal er voor zorgdragen dat voor de consument duidelijk is dat een bij de Stichting Webshop Trustmark aangesloten winkel gewaarborgd, veilig en betrouwbaar is.

  • Feedback Company
  • EMOTA webshop Keurmerk
  • Webshop Keurmerk van Scheersalon
Scheersalon is lid van de Stichting Webshop Keurmerk, een internationaal keurmerk toegelaten tot de Europese koepelorganisatie EMOTA. Dit alles zodat u in onze winkel veilig en vertrouwd uw aankopen kunt doen.