Profiteer jij 23 tot en met 26 november ook van exclusieve kortingen?

In de Verenigde Staten is het een traditie: de dag na Thanksgiving is Black Friday. Consumenten kunnen hun hart ophalen aan diverse hoge kortingen, zowel in fysieke winkels als online. Ook bij Scheersalon kun je op Black Friday terecht voor enkele hoge kortingen op diverse producten. En weet je wat mooi is? Je kunt het hele weekend lang profiteren van deze kortingen!

Black Friday 2018 weekend

Traditiegetrouw is Black Friday altijd de dag na de Amerikaans feestdag Thanksgiving, die altijd valt op de vierde donderdag van november. De naam verwijst in eerste instantie naar de verkeersdrukte die dit oplevert (net zoals de Zwarte Zaterdag in Frankrijk). Een andere theorie zegt dat de naam is ontstaan omdat op deze dag winkeliers voor het eerst in het jaar in de (positieve) zwarte cijfers zouden komen (ten opzichte van de negatieve rode cijfers).

Black Friday is de dag dat traditiegetrouw hoge kortingen worden gegeven op diverse producten. Mensen gebruiken Black Friday als een dag om de inkopen voor de feestdagen alvast te doen. In Nederland begint deze Amerikaanse traditie ook steeds meer voeten aan de grond te krijgen.

Korting tijdens Black Friday

Bij Scheersalon kun je vanaf Black Friday (23 november) tot en met de maandag erna (26 november) profiteren van exclusieve kortingen. Waarom we die maandag er ook nog bij pakken? De maandag na Black Friday is altijd Cyber Monday, een dag dat alléén online verkopers extreem hoge kortingen aanbieden. Waarom zouden wij daar dan níet aan mee doen?

Scheersalon doet al jaren mee aan Black Friday. Het is immers een uitgelezen mogelijkheid om een goede basis te leggen voor de toch al dure decembermaand, die alweer dichterbij komt. Of je nu een nieuw scheermes voor jezelf wilt, of dat je juist je partner wilt verrassen met een mooie safety razor of ander mooi scheergerei, Black Friday is dé kans om dat te doen met een mooie korting. Een gewaarschuwd mens telt voor twee; een aankoop met korting is altijd fijner dan eentje zonder.

Black Friday bij Scheersalon

Via deze Black Friday pagina kun je zien wat er allemaal in de aanbieding is tijdens ons Black Friday weekend. Let wel, de producten zullen pas op de dag zelf te zien zijn. Voor hints kun je de Scheersalon Facebook-pagina in de gaten houden! We beginnen al snel met het posten van teasers van wat je kunt verwachten…

Nog een weekje wachten en je kunt los gaan! We verwelkomen je tijdens ons Black Friday weekend graag in de webshop óf in onze fysieke winkel in Eersel. Misschien wil je je toekomstige aankoop eerst met eigen ogen zien, of heb je nog wat advies nodig. Daar zijn wij voor. Veel winkelplezier!

Black Friday Weekend