Wij kijken voor uit naar een nieuw jaar en een nieuwe locatie!

We hebben de kerstdagen weer achter de rug en ook hier zitten we nog een beetje uit te buiken en eerlijk gezegd hebben we een kater van al die gezelligheid. Nu maken we ons op voor de jaarwisseling, wat altijd gepaard gaat met terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitblikken op wat er voor 2018 in het verschiet ligt. In ons laatste blog van 2017 blikken we, samen met jou, vooruit.
 

Wij gaan verhuizen!

Voor ons zal 2018 een spannend jaar worden. Het is het jaar dat we de stap gaan zetten van Bladel naar Eersel, waar Scheersalon een nieuwe locatie zal betrekken. Een pand met meer ruimte en nieuwe mogelijkheden voor de vertrouwde Scheersalon-formule. Tijd dus om onze barbier Jeroen aan het woord te laten!

Jeroen: “Onze verbouwing is vanuit groei en noodzaak ontstaan. Op onze huidige locatie in Bladel zijn we uit ons jasje gegroeid en is het onmogelijk alle producten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Dat wordt beter. Op onze nieuwe locatie in Eersel kun je onze producten aantrekkelijk gepresenteerd bekijken en bevoelen zonder dat we elk product uit ons magazijn moeten gaan halen. Op onze nieuwe locatie vindt je onze basis terug - een supergave barbershop. We blijven met onze voeten in de aarde staan en gaan alle producten daar zelf gebruiken. Ook zullen onze cursisten tijdens workshops de producten daar testen en ervaren.

“We kochten een pand aan dat goed bereikbaar is vanaf de A67. Stoer, ruim, met vele mogelijkheden. We zochten en vonden een architect die zich perfect in kon leven in onze wensen, visie en behoefte. Zijn creativiteit, gevoed door onze input, resulteerde al snel tot gave ontwerpen in het schetsblok, die hij spoedig uitwerkte tot de ultieme Scheersalon-locatie.”

Impressie

Maar eerst: verbouwen

Is de nieuwe locatie instapklaar? Nee, er moet heel wat gebeuren. Jeroen: “Na wat voorbereidend denkwerk en ‘gefröbel’ is op 16 november het echte sloopwerk gestart. De bouwsector heeft het druk, héél druk. Daardoor moeten we wat meer geduld hebben om de kwaliteit en service te kunnen bieden die jullie kan ons gewend zijn.

“We hebben al flink gesloopt en gegraven. Het beton is gestort en er is een nieuwe meterkast. Nu kan de opbouw beginnen. De komende tijd beginnen we met de opbouw van de nieuwe staalconstructie voor een nieuwe verdiepingsvloer en loopbrug, één van de eye-catchers van ons nieuwe pand. We bouwen muren op en werken aan een prettige kantoorruimte. Ik durf het nog niet aan een planning te geven, maar we hopen je eind maart toch wel in ons nieuwe pand te kunnen verwelkomen.”

Voor de klanten

“Van de verbouwing zul jij als klant helemaal niets merken – wij des te meer. Terwijl de verbouwing in volle gang is zullen we op onze bedrijfslocatie in Bladel blijven gebruiken om jou de service en kwaliteit te bieden die je van ons mag verwachten. Dat zal straks in Eersel niet anders zijn.

“Sterker nog, we gaan in Eersel voor groter, meer, en beter. Er is ruimte voor onze huidige collectie én voldoende ruimte voor uitbreiding met de nieuwste producten. En dan natuurlijk een presentatieruimte en, wellicht niet onbelangrijk, een nieuwe kantine mét bar. We bieden je graag een lekkere koffie, thee of iets anders aan. We starten met gave ideeën en verwachten dat deze ruimte door de jaren heen uit kan groeien tot een ware ‘man-cave’. Onze online klanten zullen een nog ruimer assortiment hebben om uit te kiezen. Maar onze service blijft onuitwisbaar gelijk. We blijven met zorg advies geven.

“Onze toekomstplannen zijn mooie luchtkastelen die iedere dag concreter worden. We willen jou daar graag van op de hoogte houden vanaf nu tot de laatste loodjes, alvorens we je welkom kunnen heten in het nieuwe pand. Het is en wordt een fantastisch mooi bedrijf waar ik enorm trots op ben. Het vertrouwen in Scheersalon groeit gestaag, daar werken we samen met ons team hard voor. Wij kunnen je straks nog makkelijker helpen en nieuwe producten laten zien. We hebben nu een drukke decemberperiode achter de rug, maar er glooit licht aan de horizon.

verbouwen Scheersalon

Hier kijken we vooruit naar 2018

“Met passie knip en scheer ik al 35 jaar mannen en bespreek ik hun scheerervaringen. Dat heeft mijn kennis en ervaring gebracht tot wat hij nu is. Samen met de mannen en professionals die we al vele jaren trainen in het authentieke scheren kunnen we stellen dat wij weten van de spreekwoordelijke ‘klok en klepel’ als het gaat om men’s grooming. 

Deze klok en klepel hebben ons gebracht in 2018 – een jaar waarin we onze nieuwe bedrijfslocatie betrekken, onze klanten nog beter dan voorheen kunnen adviseren en ons complete assortiment aantrekkelijk gepresenteerd wordt. Waar de man zich thuis voelt en zijn dagelijkse scheerbeurt kan optimaliseren. Hier kun jij producten zien, ruiken, ervaren. Hier adviseren we jou en de mensen die voor anderen het geschikte cadeau zoeken. Hier gaan we door met authentieke scheertrainingen en het verbeteren van de dagelijkse scheerervaring. Hier kun jij ook in 2018 weer delen in onze passie voor scheren.

Namens ons gehele team wil ik je veel geluk en gezondheid wensen voor 2018. Dankzij jou hebben wij van onze passie ons beroep kunnen maken. Wij hopen dat we ook in 2018 een bedrage kunnen leveren aan jouw scheerplezier.”