9.4 / 10 uit 3200+ reviews
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)
Voor 16:00 besteld, direct verzonden
Gratis verzending vanaf €50 (NL) of €75 (BE)

08-09-2017

1503662395_Toscaanse-beleving-web

Mondial - wereldmerk met vakantiegevoel

Sluit je ogen en waan je op vakantie

De vakantie is voorbij, maar hoe zit het met jouw vakantiegevoel? Is dat er nog een beetje of is dat alweer net zo ver weg als het warme vakantieland van jouw dromen? Terwijl jij weer aan het werk bent denk je misschien nog wel eens terug aan wat nu al weer een eeuwigheid geleden lijkt. De magere zonnestralen van de Hollandse nazomer staan in schril contrast met het weer op jouw vakantiebestemming. Kan het niet gewoon altijd vakantie zijn? Wij hebben een product waarmee je je vakantiegevoel weer terug kunt halen. Maak kennis met deze zes scheerzepen van Mondial.

Zes wereldse geuren

Onze reuk is het zintuig dat het beste herinneringen kan oproepen. Soms kan een geur je ineens wegvoeren naar een andere tijd, een andere plaats, en de mooie herinneringen die je eraan koestert. Dit vermogen is de drijvende kracht achter deze zes scheerzepen van Mondial, verpakt in een stijlvolle wooden bowl. Zij verweven Italiaans vakmanschap met een wereldse geur. Sluit je ogen en waan je nog even op vakantie!


Mandarino e spezie
 biedt je een mix van mandarijn en specerijen zoals kaneel en peper, voor een energieke oriëntaalse geurpiramide vol passie. Tabacco verde neemt je mee naar warme tabaksvelden, doordat deze scheerzeep gebruik maakt van het warme en comfortabele aroma van gefermenteerde tabaksbladeren. Of wat dacht je van de frisse en vitaliserende geur van geperste citrusvruchten, de basis van Bergamotto? Sluit je ogen en ruik de frisse lucht van het hooggebergte.

De combinatie van sinaasappel, citroen, petitgrain, jasmijn en rozen van Zagara neemt je mee naar China met haar uitgestrekte en landerijen. Of Sandalo, met een mystiek en betoverend oosters karakter dankzij de rustgevende geur van sandalwood. Tot slot biedt Mandorla jou dankzij diens amandelbasis een tijdloze ervaring met een warm, rijk en fluweelzacht aroma. 

Etherische, exotische scheerzeep

Deze traditionele semi-harde scheerzeep wordt verrijkt met de fijnste - veelal Italiaanse - etherische oliën. Deze worden verkregen uit natuurlijke ingrediënten die kenmerkend zijn voor de geur. Etherische olie zorgt voor een authentieke, eerlijke geurbeleving op natuurlijke basis. De zeep zorgt voor een fijne olie-achtige laag op je huid, waardoor je scheermes daar soepel overheen glijdt en je haren optimaal verzacht worden.

Deze zes varianten zijn verkrijgbaar in een stijlvolle houten kom, maar ook in een prachtige kunststof design bowl en een handige travel verpakking. Over de bijzondere geur kunnen we zeggen; net even wat anders door exotische samenstellingen die jou ook thuis nog dat overheerlijke vakantiegevoel geven - ook als je aan het werk bent. Met Mondial is het altijd een beetje vakantie.


 

RECENTE ARTIKELEN


Filter